Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Tursib modifica traseele din Zona Industriala Vest

Tursib modifică de săptămâna viitoare unele trasee care deservesc Zona Industrială Vest.

„Modificările intervin din două motive. În primul rând traseele Tursib vor fi scoase de pe strada Salzburg care va prelua o parte din traficul din centură. Un alt motiv, la fel de important, traseele vor fi prelungite pentru a putea răspunde nevoilor angajaţilor unor societăţi care funcţionează în această zonă, în urma solicitărilor pe care aceste firme le-au făcut către societatea de transport public în comun” a explicat primarul Klaus Iohannis.

Vă prezentăm în cele ce urmează modificările care vor intra în vigoare din săptămâna următoare:

Modificări în traseele 111, 113, 114 şi 115

Începând cu data de 22.11.2010, la solicitarea firmelor Kuhnke şi Aeronamic, autobuzele care au capăt de linie pe str. Europa Unită, vor efectua  următorul circuit: strada Europa Unită – str. Lyon – str. Barcelona – Europa Unită - continuare pe vechiul traseu.

Cu aceeaşi dată se vor desfiinţa staţiile “Kuhnke 1”, “Kuhnke 2”, “Marquardt” de pe str. Europa Unită şi se vor înfiinţa staţiile:
  -  “Aeronamic” – pe str. Lyon, punct de urcare – coborâre pentru angajaţii firmelor Kuhnke şi Aeronamic;
  -  “Atlanta” – capăt de linie – punct de staţionare pe strada care face legătura între firma Atlanta şi firma Aeronamic

Angajaţii firmei “Marquardt” vor utiliza staţia “Biomin”, atât pentru urcare, cât şi pentru coborâre.

Orarele de circulaţie ale autobuzelor de pe traseele 111, 113, 114 şi 115, nu vor suferi modificări.

Modificări ale traseelor 11, 112, 116, 117 şi 118

Datorită restricţiilor impuse de circulaţia pe centură, începând cu data de 29.11.2010 autobuzele de pe traseele 112, 116, 117 şi 118 care au capăt de linie pe str. Salzburg la orele 7, 15 şi 23, vor efectua următorul circuit: Şos. Alba Iulia – str. Salzburg – opriri în staţiile SNR Rulmenţi şi SC Continental pentru coborârea angajaţilor care intră în schimb, circulă în continuare pe str. Barcelona – str. Europa Unită - Şos. Alba Iulia – staţionare în dreptul firmelor Bricomat şi RAR – plecare pentru ieşirea din schimb a angajaţilor de pe str Salzburg – str. Barcelona – str. Europa Unită – Şos. Alba Iulia – continuare pe vechiul traseu.

Autobuzele 112, 116, 117 şi 118 în afara orelor 7, 15 şi 18 şi autobuzul 11 vor circula astfel: Şos. Alba Iulia – str. Salzburg – str. Barcelona – str. Europa Unită – Şos. Alba Iulia, cu continuare pe vechiul traseu.

Se vor desfiinţa următoarele staţii:
-  “Comat”, amplasată pe Şos. Alba Iulia vis-a-vis de Bricomat. Călătorii care foloseau această staţie, pot urca în autobuzele care staţionează în faţa magazinului Bricomat sau se pot deplasa la staţia “Aeroport”.
-  “SNR Rulmenţi 1” de pe str. Salzburg, vis-a -vis de sediul SNR Rulmenţi

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

comat

Acum 13 ani

Dar COMATUL a disparut de mult. Carabulea l-a terminat. Acum dispare si BRICOMAT ,Ramane carabulea cu terenul iar privatizarea facuta in anul 1999 an in care Carabulea s-a angajat sa faca o serie de investitiii nu s-au mai infaptuit. Daca ziarul Turnul Sfatului doreste ii pun la dispozitie angajamentul luat de carabulea atunci cand cu ajutorul lui Coman de la FPS si cu naivitatea fostului director Deaconescu DE LA cOMAT cACABULEA A PRELUAT comatul
Raspunde

horatiu

Acum 13 ani

delirezi, tipule, si este \"de admirat\" inclinatia ta spre delatiune, maine-poimane \"ii vinzi\" si pe ma ta, si pe tac\'to, vierme! si ce-are modificarea traseelor tursibiului cu bricomatul si comatul, lepra? ai vrut,tu, mortaciune, sa te legi, din nou, de omul cu pricina. poti sa treci si sa i-o freci...
Raspunde

lingaule

Acum 13 ani

Horatiule sau cum te-o fi chemand. Se vede ca esti un lingau a lui Carabulea
Raspunde

horatiu

Acum 13 ani

oxiurului de la 3: si de-ar fi asa - da\' nu-i - ,d\'aia nu poti tu s-o freci? daca ai retinere si te inhibi, ca de obicei, dute\'n baie si dai in cap sa mai creasca, dar ai grija sa nu te lovesti la cot, nimicule...
Raspunde

Mahala!!

Acum 13 ani

Mahalaua la ea acasa !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus