Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

CON-A a castigat licitatia pentru construirea unei sali polivalente la Cluj-Napoca

Licitaţia pentru construirea sălii sportive polivalente din Cluj-Napoca, cu o capacitate de peste 7.000 de locuri, a fost câştigată de o firmă din Sibiu, care a depus o ofertă de 50,9 milioane de lei, fără TVA, pentru executarea lucrării, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, de Primăria Cluj-Napoca, construirea sălii va dura trei ani. "Primăria Cluj-Napoca a desemnat, luni, câştigătorul contractului de proiectare şi execuţie pentru sala multifuncţională de sport. Societatea desemnată câştigătoare este CON - A cu oferta de 50,9 milioane de lei fără TVA şi 36 de luni calendaristice termen de execuţie. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, pentru construirea sălii au fost depuse trei oferte: CON - A - 50,9 milioane lei fără TVA, Dapora - 88,2 milioane de lei fără TVA şi ACI - 91,8 milioane de lei fără TVA. Conform proiectului, sala polivalentă va avea o capacitate de 7.109 locuri, dar şi dotări necesare asigurării accesului persoanelor cu scaun cu rotile, având în proiect şi 20 de locuri special destinate acestora. De asemenea, va avea un parking, precum şi spaţii anexe necesare, cum sunt cele de alimentaţie publică. Sportivii vor avea la dispoziţie săli pentru tratamente şi întreţinere, spaţii destinate controlului antidoping, sală de antrenamente cu anexe de depozitare. "Sala va permite montarea de diferite terenuri pentru mai multe sporturi, de la hockei, patinaj artistic şi sportiv, la baschet, handbal, gimnastică, scrimă, box, badminton, competiţii cu arcul, aikido, sau alte sporturi de sală", se precizează în comunicatul Primăriei.

Firma CON-A din Sibiu face parte din consorţiul care a câştigat şi licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Cluj pentru construirea stadionului municipal din Cluj-Napoca.

Vizualizari: 178

Comentarii

2 comentarii

Faina Poza!!

Acum 10 ani

Raspunde

Faina Poza!!!!

Acum 10 ani

Am uitat sa zic de und este!!! la la prelungirea Mihai Viteazu Magazin Lidl...... trebuia ceva cu orasul Cluj
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus