Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Elena Basescu isi prezinta raportul de europarlamentar la Sibiu

Europarlamentarul Elena Băsescu vine sâmbătă la Sibiu pentru a-şi prezenta raportul de activitate. În programul vizitei nu intră decât o conferinţă de presă, după cum se arată într-un comunicat al biroului său europarlamentar din Sibiu.
Până la jumătatea anului 2010, europarlamentarul Elena Băsescu figura într-un raport al Institutului European pentru Democraţie Participativă – QVORUM cu cinci rapoarte semnate, şase interpelări, 37 de discursuri în plen şi semnatară a şase moţiuni pentru rezoluţii. Vizita de sâmbătă va fi cea de-a doua în Sibiu de când este europarlamentar.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

43 comentarii

radubu

Acum 13 ani

EBA este de cel putin 100 de ori mai activa, mai decenta si mai inteligenta decat pesedeii si peneleii in frunte cu michimausii de serviciu: crin si ponta. Doar ca ea nu are acces toata ziua la irealitatea si la antene, in vreme ce toti \"specialistii\" plang pe umarul poporului \"obidit\" pe sticla si ne explica de ce e rau Basescu si de ce ei ar fi niste minunati.
Raspunde

Jollie

Acum 13 ani

cred ca are multe de spus fata aceasta , sa incercam sa-i apreciem efortul depus in calitate de europarlamentar si sa nu o \"tapetam\" ca fica presedintelui. e un tanar care are nevoie de sustinere , ca oricare dintre noi ! ,multa bafta in continuare!
Raspunde

sibian

Acum 13 ani

i-au murit laudatorii si v-ati nascut voi (radubu si Jollie)
Raspunde

jimmy

Acum 13 ani

O apreciez pentru tot ceea ce face, fata asta fiind un exemplu de urmat de toti tinerii politicieni si chiar si de cei care au ceva timp de cand umbla fara sa gaseasca ceva anume prin politica. Bravo ei si celor care au sustinut-o si o vor sustine.
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

Ooooo, ce nume sugestiv: \"sibian\"! Da-mi voie sa te numesc pe numele tau adevarat: patriot local:) Da\' ce ai vrea, draguta, sa ii laudam pe ponta si crin? Mai bine pe Tom si Jerry:D
Raspunde

sibian

Acum 13 ani

i-au murit laudatorii si v-ati nascut voi (radubu si Jollie)
Raspunde

sibian

Acum 13 ani

saracu\' simpatizant portocaliu lucreaza si in schimbul 3 :)
Raspunde

ULOS

Acum 13 ani

Imi pare rau ca nu sunt in Sibiu sambata ... de fapt cred ca e mai bine ca nu sunt. Prieteni dragi fata vorbeste ca un copil de clasa a -7 -a. Acum e europarlamentar ... Ce mama dracu a facut ea pentru ROMANIA. Nimic !!!! DECI NU VA MAI SUPORT! EMIGRATI !!! DISPARETI comentatori de cacat.
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

Draga ULOS-ule, e adevarat ca \"fata\" n-a facut pentru tine personal nimic, dar nu e nici o problema pentru ca Vadim si Gigi (adevaratii \"facatori\" din Parlamentul European) au facut multe pentru cei ca tine - in primul rand au facut spectacol pentru oligofreni, iar tu si altii asemenea tie ati aplaudat:D
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

@sibian: acum trebe sa fii si tu de acord ca unii mai si muncesc (fie si in schimbul 3) in vreme ce altii se uita hipnotizati de felix la antena 3 si asteapta sa le dea statul leafa buna. Vezi? E chiar injust si aici, ca in toate relele de pe planeta asta, este mana lui Basescu:D
Raspunde

sipa

Acum 13 ani

daca ati ajuns sa o apreciati pe... fata asta nu dati dovada decat de prostie, idiotenie si incultura. saraca noastra tara cu asa oameni tembeli !
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

@sipa: ok, deci noi suntem prosti si idioti (la cat de prost sunt nu stiu care e diferenta:D)! E parerea ta, draguta (daca esti fata) dragutule:D (daca nu:D!) Totusi aia cu incultura trebuie s-o dovedesti! Si cum poti tu s-o dovedesti mai bine decat aratandu-ne cultura? Ia spune acum repede de Bach, Kant, Schopenhauer, Whitman, Dostoievski etc. Asta asa ca sa nu ne schimbam impresia, intelectualo:D Sau altfel spus (asa pentru creierasul tau mic, dar ambitios) mai lasa-ne cu comentarii de doi lei, papusa!
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

Sunteti penibili toti astia care aruncati cu rahat online! Imi pare rau pentru voi, dragutilor, dar nici sa ii stergeti pantofii lu\' EBA nu sunteti demni! Toti neispravitii se gasesc sa spuna de ea ca e \"proasta si inculta\"! Mai bine v-ati cumpara oglinda, copii!
Raspunde

negru de fum

Acum 13 ani

ba! radubuda! pedelac jegos! esti mai prost ca mata! pupincurist porticaliu!
Raspunde

Adrian

Acum 13 ani

Sunt curios cum o să o primească oamenii... degeaba bagă rabudu, jollie și jimmy de bine că nu toți oamenii sunt ușor influențabili! cu atât mai puțin în Sibiu (cel puțin așa îmi place să cred). Și încă ceva... nu știu ce se tot chinuie PDLu să câștige Sibiul că nu o să reușească niciodată!!! (faza cu Turcan mi s-a părut o mare mânăreală)
Raspunde

Adrian

Acum 13 ani

Și la ce oră este \"marele\" eveniment? aș dori să îi urez de bine :)
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

@negru de fum: imagineaza-ti ca as putea fi chiar mai prost decat doamna ma-ta! Atunci sa vezi dezastru:D
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

@Adrian: in ce zici matale acolo este o ruptura logica. Sibiul a fost deja castigat de PDL si nu o data! Ca de data asta s-ar putea sa-l piarda este o alta poveste. Totusi te-as sfatui sa nu te bazezi pe asta pentru ca PSD si PNL s-ar putea sa fie din nou looserii, si nu doar in Sibiu. As putea sa ma minunez ca nu tii minte lucruri care s-au intamplat acum 7 sau 3 ani, dar nu ma minunez pentru ca vad in jur oameni care, desi au peste 35 de ani, nu mai tin minte ce s-a intamplat in vremea lui Ceausescu si iti arunca in fata ca \"atunci era mai bine\". Stiu, e greu cu istoria, mai ales cand prostii sunt multi!
Raspunde

pacat

Acum 13 ani

eba si-a deschis birou la Sibiu pt ca a fost al 3lea judet in care a avut rezultat cel mai bun la alegeri...deci corect ce spune un coleg pe aici ca sibienii nu sunt prosti...va deranjeaza ca face ceva? asa suntem noi jignim si aruncam cu noroi, in loc sa ne documentam inainte sa vedem daca se merita...
Raspunde

Jeffrey

Acum 13 ani

Elena Basescu este o tanara cu initiative atat in Parlamentul European cat si in tara. Nu inteleg de ce oamenii sunt atat de reticenti cand vine vorba de o persoana mai tanara care vrea sa se afirme pe plan politic.
Raspunde

un om

Acum 13 ani

Daca radubu, Jeffrey si Jollie chiar cred in ceea ce raspandesc pe aici si nu sunt platit de PDL, ma bucur ca am parasit tara asta acum 4 ani. Oamenii ca si acestia sunt de 100 de ori mai periculosi decat ignorantii. @radubu, \"draguta\", eu zic sa te bucuri de Romania cat mai exista pentru ca dupa cum se vede este pe drumul cel bun, salvata de EBA ta draga. Dar poate primesti acum destul de multi bani de la partid inca sa nu iti faci griji pentru viitor. Si nu ma luati cu PSD, PNL, PRM respectiv Ponta, Antonescu, Vadim... nu ma intereseaza mostenirea, nu ma intereseaza partidele, nu judec dupa culoarea politica ci dupa situatia vizibila in prezent... ma intereseaza doar ca PDL-ul e la guvernare singur de 3 ani iar Basescu de 7 ani si uite unde am ajuns. Coruptia si ipocrizia infloresc, justitie fara nici un rezultat doar de ochii lumii (cand vor condamna vreun greu mai vorbim), hotii se petrec fara nici o jena direct in vazul lumii (Roberta cu ai ei 80 de hoti), indatorarea Romaniei fara precedent e o realitate iar lipsa de perspectiva si pesimismul sunt evidente la orice colt de strada.
Raspunde

SUCCESURI

Acum 13 ani

Ii dorim multe SUCCESURI Un sibian
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

@un om: Obiectivule! Deci tu nu tii de psd, pnl si altii! Bravo! Esti un echilibrat:D Din comentariul tau (pe care io l-as aprecia stupid - sper ca nu te superi daca imi dau cu parerea:) reiese ca inainte era bine si a venit \"ticalosul\" de Basescu cu \"clica\" sa strice tot, frate! Amice, te-ai lovit la cap! Mai scuteste-ne de platitudini din astea! Si daca te intereseaza, io chiar cred in ceea ce scriu cum probabil o faci si tu. E foarte bine ca ai parasit Romania sa speli bude prin Occident. Un \"inteligent\" in minus inseamna ca totusi mai avem sanse:)
Raspunde

@toti comentatorii

Acum 13 ani

am tot citit comentariile voastre si se vede lupta clara intre \"sustinatorii\" partidelor centrale, fiecare cu punctul de vedere, ceea ce ati omis cu totii e ca inca nu si-a prezentat raportul sa vedem ce a facut...personal mi se pare demn de apreciat ca vine sa dea socoteala la cei care au votat-o, indiferent ca e agramata sau ca raportul e scris de ea, e singura care face acest gest...
Raspunde

impartial

Acum 13 ani

Raspunde

Impartial

Acum 13 ani

Postacii de serviciu, mai imprastiati-va !
Raspunde

negru de fum!

Acum 13 ani

Ba! radubuca! pedelac idiot! sa ciufulesti barzoiu\'
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

@negru de fum!: io cred ca tu nu esti negru de la fum, mai tata! ci de suparare! de suparare ca nu te duce mintea! \"Sa ciufulesc barzoiu\"? Ce gluma de doi lei!
Raspunde

negru de fum!

Acum 13 ani

Ba radubuci! pedelac idiot! la cat de prost esti nici desenele animate nu l-e intelegi! boule! scoala putina! infractor pedelist! un fel de PLACINTA!
Raspunde

NEGRU DE FUM!

Acum 13 ani

VOTAM PSD!
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

@negru de fum!: Ca votati psd stiam. Chiar nu trebuia sa zici! Ca asta e in genere nivelul votantilor psd, iar stiam, dar e bine ca il confirmi. Stiu ca nu intelegi subtilitatile si de aia o sa traduc pentru tine: votantul psd este de regula un taran imbecil, un urangutan violent, capos, agramat, limitat. Te incadrezi perfect in aceasta descriere:D! Ce e mai grav, mai votant pesedist, este faptul ca unul ca tine isi permite sa o desconsidere pe domnisoara Basescu. Ti-am spus mai sus, sunt constient ca nu intelegi subtilitatile si de buna seama nici limbajul academic si uite de aia o sa traduc inca o data: mai votant pesedist, nivelul tau de educatie este la pamant, nu esti nici civilizat, nu ai un minim de bun simt (stii ce e ala?), esti in ciuda greselilor Elenei Basescu la ani buni lumina in urma ei. Peste weekend iti urez satisfactii nemasurate de la glumele de doi lei pe care le faci constant si ragaieli cat mai ample de la berea ieftina pe care o bei!
Raspunde

negru de fum!

Acum 13 ani

Ba radubuca! pedelac idiot! infractor jegos! sluga ordinara! academician cu doua clase!! ca trenul!! noi votanti psd-ului am facut facultatea inainte de \'90!!boule! scoala ba!!ciurucule! Ba cersetorule! dute dracului la serviciu!! boschetar portocaliu! na-m ce discuta cu tine ca esti prost ca eba! si infractor ca placinta!
Raspunde

negru de fum!

Acum 13 ani

ba radubuca! pedelac de CALIFORNIA/CONCORD!! si tu ai votat o data la 3 secunde! nenorocitule! vino in tara sa vezi cum traiesc pensionari,bugetari,tarani care au muncit 40 de ani in agricultura,sa vezi cum arata spitalele,scoliile!! Si tu incerci sa-i pupi in cur pe eba,boc,videanu,blaga,udrea,placinta,cioaba,salam,pinalti,!! pedelacule ai auzit de Sobaru! academicianule! sa traiesti bine! pt asta votam psd!
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

Ohooo! Ce revarsare! Si de unde stii tu, papuselule, ca nu-s in tara? Si de unde stii ca nu muncesc? Ai facut facultatea inainte de \'90? Si asta te face cumva mai inteligent? Sau mai cult? Mai instruit? Pai, dulceata pesedista, as putea sa iti spun, asa la o privire rapida, ca nu se scrie \"na-m\", ci \"n-am\", apoi nu se scrie \"scoliile\" (asa ceva nu exista in limba asta a noastra romana), ci \"scolile\", apoi ar fi fost mai nimerit daca scriai \"noi votantii psd-ului\" in loc de \"noi votanti psd-ului\" daca tot vorbim de instructie. Da, am auzit de sobaru! Un dezaxat care s-a aruncat de la balconul parlamentului pentru cica \"libertate\". De ce n-o fi facut-o pe vremea lui Ceausescu \"viteazul\"? A, e un erou pentru un urangutan ca tine (iarta-ma, dar doar asa pot sa te numesc dupa revarsarea de injurii din ultimele doua postari)? Pai si Charles Manson (daca stii cine e ala) era un erou pentru unii!
Raspunde

negru de fum!

Acum 13 ani

BA radubuci! dulceata portocalie! academician spalator de wc-uri! SOBARU! este un dezaxat? TICALOSULE!! sa-ti fie rusine! si sa ai parte de un copil cu autism! securist imputit! daca ai sange in tine !hai sa ne intalnim! locuim aproape!
Raspunde

negru de fum!

Acum 13 ani

Ba radubuci! pedelacule !academicianule! rusinica! esti pe pagina de matrimoniale! cu anuntul !sibian 35 ani ! caut femei 20-40 ani! draguta!! vrei o ue? sa uesti bine!
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

i-auzi! m-ai identificat! bravo! esti penal, taticu!
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

Si da, sobaru e un dezaxat! Nu mi-e rusine! Iar cu tine nu ma intalnesc! Vezi ca s-ar putea sa incurci persoanele, papusa:D!
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

Considera ca n-am sange in mine!
Raspunde

VARLAAM

Acum 13 ani

O sustin pe ELENA BASESCU , in tot ceea ce face pentru proiectele si eforturile depuse. BRAVO ELENA MERGEM INAINTE.
Raspunde

damian

Acum 13 ani

Spalati pe creieri ... sila ..sila ...sila
Raspunde

radubu

Acum 13 ani

Cand ai de a face cu un prost, iti spune ca tu esti prostul si el bubuie de desteptaciune. Cand te intalnesti cu unul beat ranga, iti spune ca tu esti beat si el e treaz. Asa si cand te intalnesti cu Damian. Se uita hipnotizat la A3 si iti spune ca tu esti spalat pe creier!
Raspunde

dan

Acum 13 ani

Mai radubu, Ai o prestatie jalnica. Aparti generatiei Bobu. La fel de imbecil si pupincurist. Nu poti castiga banii si in alt mod?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus