Miercuri,
27.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

Video: Alianta PNL - PC vazuta din Sibiu. Intre nimic nou si pierde PNL, castiga Antonescu

Primii paşi spre formarea alianţei politice între liberali şi conservatori au provocat reacţii şi în Sibiu. Primarul Klaus Johannis spune că nu se schimbă nimic, faţă de ce a fost până acum. "La nivel formal, aceste formaţiuni erau împreună de mai multă vreme, acum, ceste formaţiuni să dorească să meargă mai departe în formula aceasta. Nu mi se pare nicio noutate, nicio surpriză", a declarat Johannis.
Deputatul PD-L, Raluca Turcan a comentat la rândul său pe blog această alianţă, văzând-o ca o pierdere pentru liberali, nu însă şi pentru Crin Antonescu.  "Cred că este evident pentru toată lumea avantajul tactic, mediatic obţinut de liderul PNL", spune Turcan, referindu-se la trustul Antena, deţinut de preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu. "Cred însă, că prin această mişcare, dacă liderul PNL câştigă, PNL  pierde de două ori. O dată, pentru că PNL prin apropierea de PC, virează spre stânga şi că se îndepărtează şi mai mult de discursul de dreapta. A doua oară, pentru că PNL va plăti cu funcţii importante la nivel local şi la nivel central, o alianţă în care este clar că PC are forţa de negociere la nivel mediatic", a mai scris Turcan.
Biroul Politic al PNL a aprobat, ieri, cu unanimitate de voturi încheierea unei alianțe cu PC. Următorul pas va fi confirmarea de către Delegația Permanentă a acestei decizii, forul urmând a fi convocat luni. Deocamdată, social-democrații au salutat formalizarea colaborării PNL-PC, urmând să poarte negocieri pentru intrarea lor în această organizare.
 

Comentarii

1 comentarii

K.Samuel

Acum 10 ani

Deci masina de aruncat mocirla se muta in curtea PNL-ului... Bun asa...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus