Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Sediile Muzeului National Brukenthal, inchise pentru lucrari de conservare

 

Conducerea Muzeului Naţional Brukenthal a anunţat, joi, că toate sediile instituţiei din municipiul Sibiu vor fi închise în luna ianuarie, "pentru lucrări de conservare de rutină", transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit unui comunicat de presă al Muzeului Naţional Brukenthal, sediile instituţiei din Sibiu vor fi închise, în luna ianuarie şi în prima zi din februarie, "pentru realizarea unor lucrări de conservare de rutină".
Palatul Brukenthal, Casa Albastră şi Galeria de Artă Contemporană sunt închise de la începutul anului şi până în 18 ianuarie.
Muzeul de Istorie "Casa Altemberger" va fi închis în perioada 17 ianuarie-1 februarie, iar Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Farmaciei şi Muzeul de Vânătoare vor fi închise între 9 şi 26 ianuarie.
După redeschiderea sediilor, turiştii vor putea să vadă zecile de expoziţii temporare sau permanente pregătite atât în sediul central al muzeului, care găzduieşte cea mai mare parte a colecţiei baronului Samuel von Brukenthal, dar şi în celelalte muzee care aparţin complexului Brukenthal.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus