Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Proteste

 

Mărineee! Măi, Mărine, mă! Ne taie ăștia pensiile. Ce facem? Îi lăsăm să își bată joc de o viață întreagă dusă pentru apărarea patriei?
Ce? Fugi, bă, d-aci! Ha, auzi, ce glume... Păi ce președinte e prost să taie pensiile la armată? Niciodată nu se întâmplă asta măi... Mă vezi bătrân și mă crezi senil? Păi eu am luptat în primul război mondial, mă! Eu am fost decorat de Carol al doilea! Păi, când eram la Brașov, prin.... 40... sau să fi fost 41... Eu când am fost în delegație.... Când am întors armele eram la București... Carol al doilea!...aaaaaaa.... Despre ce vorbeam?... Ce faci, mă, Vasile? Nu te-am mai văzut de ceva vreme!
Mărine... vorbeam de pensii, de ultimele știri de la tv...
Da, am văzut! Curva dracului! Trăia cu fotbalistul și  pe la spate se întâlnea cu englezul... Așa ceva...  Numai pentru bani, mă! Nimeni nu mai vrea să muncească în țara asta. Dar, îmi place de Adelina Pestrițu, că măcar ea încearcă. Și-a făcut emisiune la Kanal D. Ai văzut-o mă aseara? Ce faină, își mișca sprâncelele, frumoasă femeie!...
Mie nu prea îmi place. Și ea e la fel ca celelalte. Dacă îi dai jos machiajul o să vezi niște tentacule care te caută prin buzunare.  Păi, de ce crezi că a stat cu Vârciu? Din dragoste? Fugi mă d-aci, că asta e pusă pe curățat bani și atât.
Vasile, nu îți permit! Ia-te de Daniela Crudu, ia-te de Simona Sensual, dar nu de Adelina!
Marine, Vasile, sunteți doi proști și v-ați lăsat păcăliți amândoi mă! Bianca Drăgușanu, tată, e singura care nu se uită după buzunare. Păi, dacă vroia bani, sătătea cu Botezatu, nu? Nu se ducea la flăcăul ăla de la Dinamo, zănatecu ăla de își face poze gol... Fata e serioasă, lucrează la emisiune de atâta timp și are și ceva în cap. Am dreptate sau nu?
Ioane, tu ce faci pe aici?
Mărine, Vasile și tu, Ioane, ce v-ați adunat mă, aci, în mijlocul străzii? Faceți miting?
Oooo, salut Niculeeee! Hai că avem de vorbit lucruri serioase... Ia uite-l și pe Babacu! No, să te văd Mărine, dacă îi convingi și pe ei cu Adelina ta!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus