Sâmbătă,
08.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

De ce (nu) protestam? Care e problema noastra?

Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiuorganizează o masă rotundă cu tema: Nemulţumire, apatie, solidaritate… De ce (nu) protestăm?, manifestare desfăşurată în cadrul seriei de dezbateri “România politică”.

“Suntem convinşi că împreună cu dumneavoastră putem să avansăm în înţelegerea şi conştientizarea necesităţii solidarităţii, a coeziunii, dar şi a rolului social al protestului individual şi mai ales colectiv într-o democraţie reală. Vă aşteptăm joi, 27 ianuarie 2011, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 34, et. II, sala 201, de la orele 17”, au anunţat profesorii Facultăţii de Ştiinţe Politice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

me

Acum 11 ani

vlaguiti.
Raspunde

liu

Acum 11 ani

cacanari, slugi
Raspunde

Poli

Acum 11 ani

Am urmarit cu mare interes activitatile acestei facultati. Unicul eveniment care o avut critici bune, a fost chestia cu liceele \"Parlamentar pentru o zi\". In rest... gargara si carti lansate, care nu-ti zic nimic decat rezumate a unor rezumate...
Raspunde

LAC

Acum 11 ani

Singura lor sansa este ca profesorul Corvin Lupu sa o revitalizeze, daca va mai dori sa o faca. Ceilalti sunt anosti, sau slab pregatiti, sau predau discipline colaterale, sau nu vin la ore, sau sunt tineri inca neformati si le lipseste un model de nivel inalt. Militarii au dezamagit studentii. TOTI ! Exceptie: prof. Troncota si Boris. Conducerea este modesta si lipsita de orice recunoastere la nivel national si local. Nu atrag respect.
Raspunde

Poli

Acum 11 ani

@LAC: ai dreptate!
Raspunde

Cineva

Acum 11 ani

LAC, ai dreptate cu Troncota si Boris, dar nici macar Lupu nu are ce sa faca la atatia securisti si secretare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus