Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Printul Carol Ferdinand de Romania prezentat Printului Albert de Monaco

Carol Ferdinand, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia, a fost prezentat Prinţului Albert de Monaco, cu ocazia unei vizite private desfăşurate pe 24 ianuarie la palatul din Principatul Monaco, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Prinţului Paul.

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, împreună cu fiul lor, au fost la Monte Carlo în perioada 22 - 25 ianuarie, la cea de-a 35-a ediţie a Festivalului de Artă a Circului.

Ei l-au prezentat pe fiul lor, Carol Ferdinand, Prinţului Albert de Monaco, cu ocazia unei vizite private la palatul princiar, la invitaţia acestuia.

Prinţul Albert de Monaco s-a jucat cu Carol Ferdinand şi l-a ţinut în braţe.

Pe tot parcursul vizitei lor la Monte Carlo, Prinţul Paul, Prinţesa Lia şi fiul lor au avut mai multe întâlniri cu membrii familiei princiare, patronii Festivalului de Artă a Circului de la Monte Carlo, fiind invitaţi de către aceştia în loja oficială şi participând, ca oaspeţi de onoare, la toate evenimentele oficiale organizate cu aceasta ocazie.

Prinţul Paul şi Prinţesa Lia au fost prezenţi la Festivalul de Artă a Circului de la Monte Carlo pentru a susţine singura echipă a României care a fost inclusă anul acesta în prestigioasa competiţie, trupa de acrobate Almas a Circului Globus Bucureşti, care a câştigat, pentru a treia oară, Clovnul de Bronz.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 13 ani

si ce daca...???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus