Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PD-L SB despre PSD SB: Nu mai pot convinge pe nimeni!

Organizaţia Judeţeană Sibiu a PD-L se declară îngrijorată de colegii din PSD Sibiu, în urma mitingului de luni din faţa sediului democrat-liberal. "Cei 40-50 de manifestanţi social-democraţi sibieni, prin pancarte şi scandări de lozinci, au lansat, în faţa sediului central al organizaţiei noastre, injurii la adresa preşedintelui României şi a liderilor PD-L. Protestul din 31 ianuarie a reprezentat un gest public lamentabil, în esenţă profund ostil statului de drept. El a fost organizat din dorinţa de a compromite actul de justiţie, printr-o acţiune provocatoare împotriva partidului politic aflat la guvernare", susţin democrat-liberalii printr-un comunicat de presă. "PSD sfidează, astfel, separarea puterilor în Statul Român. Printr-un asemenea comportament, PSD nu poate convinge pe nimeni că este un partid de opoziţie serios şi respectabil, într-o ţară europeană", concluzionează unanim întreaga organizaţie judeţeană a PD-L.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

23 comentarii

negru de fum

Acum 13 ani

pedelacilor!aveti curaj sa iesiti in strada? putori ordinare!
Raspunde

Dody

Acum 13 ani

Negrum de fum... iuda romanilor... cu cati arginti ai fost platit?
Raspunde

un sibian

Acum 13 ani

Amestecul ln justitie a fost pe vremea p.s.d.ului ca ln afara de mici escroci justitia nu putea sa aresteze pe nimeni ca se dona la tata Nastase . Tocmai voi sante-ti ln masura sa vorbiti ? Dar traim ln Romania .
Raspunde

javre portocalii

Acum 13 ani

daca in Romania justitia nu ar fii CHIOARA....ar trebui sa se ocupe si de RITI...EALCA....PLACIMTA...PASAT....sau nu se pune ca sunt colorati portocaliu....
Raspunde

.....

Acum 13 ani

FALCA....prinar de Arad
Raspunde

sica

Acum 13 ani

oare vajnicii deontologi ce spun despre textul asta? Sunt respectate regulile elementare ale presei? Sunt expuse ambele pozitii? Declaratiile sunt asumate de catre o persoana? Textul e semnat de cineva? Plata se face macar pe factura?
Raspunde

rece

Acum 13 ani

Este un comunicat de presa sica,nu are cum sa expuna mai multe pozitii.
Raspunde

anail

Acum 13 ani

Au instigat o mana de oameni in speranta ca o sa provoace haos, dar romanii nu se lasa asa usor pacaliti. Ca de obicei, .........pier datorita actiunilor lor \"inteligente\"
Raspunde

ioio

Acum 13 ani

Numar zilele care le mai aveti! Deabia astept sa va vad in cap ! Va spargeti portocala ! Sper ca cineva de la PD-L sa incerce sa imi cumpere votul !
Raspunde

rece

Acum 13 ani

Eu as spera in progres(positiv),nu ca unul sau altul dintre partide sa insele sau sa fure....
Raspunde

Karageorgevic

Acum 13 ani

Ooooo, ce fauna minunata in frunte cu \"negru de fum\"! Bine ca iesiti in strada ca sa opriti un act de justitie. Uite asta e diferenta intre PDL si PSD: PDL-ul cu bunele si relele lui este un partid, in vreme ce PSD-ul este o gasca. Devine din ce in ce mai clara legatura cu vechii comunisti ilegalisti.
Raspunde

anail

Acum 13 ani

Karageorgevic..... MINUNAT !!!!.....Ai exprimat exat ceea ce sunt....PSD-isti ilegalisti!!!!
Raspunde

dody

Acum 13 ani

sunt doar un prost platit de pdl si cu banii imi ajut bunicii ca ai meii pedelaci le-au taiat pensiile
Raspunde

Dody

Acum 13 ani

Regret psdisti platiti cu arginti, dar eu nu-s platit de pdl. :-) hai sictir negru de fum... aka IUDA!
Raspunde

un aurolac fost angajat la libertatea

Acum 13 ani

mie mi-a promis cindrea 10 lei sa merg la pdl sa tin o tabla de cap, dar i-am zis mai bine boschetar decat psd-ist mai bine mor de ger decat cindrist pai datorita tie am ajuns in strada bai cindrea, am lucrat in libertatea fara a vedea un salariu pt. prietenul tau din psd
Raspunde

ala de mai sus

Acum 13 ani

si apropo scuze pt. gramatica mea, sunt degerat de ger si furie si scriu mai rau, dar totusi nu folosesc cuvinte vulgare ca tine si haita ta de banditi
Raspunde

rece

Acum 13 ani

Eu as spera in progres(positiv),nu ca unul sau altul dintre partide sa insele sau sa fure....(pt ioio):))
Raspunde

ioio

Acum 13 ani

pt 15 si 16 Relaxeaza-te ca iti plezneste vena de la tampla !
Raspunde

pt 15 si 16

Acum 13 ani

pe str. Octavian Goga nu cred ca locuiesc aurolaci...... poate un medic cu sotia angajata la Guvern........ ESTI JOSNIC!!!
Raspunde

:)

Acum 13 ani

astia de la psd sunt belea nu se mai satura sa strige in gura mare ca vor si ei sa fure iar tara
Raspunde

Mary

Acum 13 ani

Daca cei din PSD isi recruteaza oamenii contra cost, care evident nu protesteaza in numele credintei in valorile acestui partid,nu vor avea vreodata sorti de izbanda in lupta pe care cu inversunare vor sa o duca. Acesta e un prim important avantaj care il are PDL in fata PSD. Si anume O VASTA ECHIPA, O FORTA CARE IMPARTASESTE ACELEASI GANDURI, ACEEASI CREDINTA, CARE RESPIRA LA UNISON, SI CARE LUPTA PENTRU CEEA CE CRED SI SIMT CU ADEVARAT.
Raspunde

ben

Acum 13 ani

cearta intre frati intru credinta si apucturi .TOT.NESIMTITILOR MAI LASATI_SI NOUA!
Raspunde

Kamots

Acum 13 ani

Asta stie Cindrea sa faca, nu-i asa!!!! Momeste bietii oameni, ii trimite la huiduit, ca simte ca se strange latu\' !!!! E normal ca Cindrea sa apere statul creat de Ilici Iliescu, nu-i asa, tovarase Cindrea!!! Statul care incurajeaza nemunca, lenea , putorile, care asteapta ajutoare sociale de la Partidul Social Comunist din care face parte si Cindrea!!! Comunistilor!!!!!!! Inapoi in bezna istorica de unde a-ti iesit, in lada de gunoi a istoriei va este locul!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus