Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Fost angajat al DGASPC Sibiu, condamnat la inchisoare pentru trafic de influenta si inselaciune

 

Un fost angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu a fost condamnat, vineri, la patru ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de influenţă şi înşelăciune în forma continuată de către Tribunalul Sibiu, decizia putând fi atacată cu apel.
Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Tribunalul Sibiu, Ioan Tinca, fost angajat al DGASPC Sibiu, a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani şi şase luni de închisoare, transmite corespondentul Mediafax.
"Inculpatul a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de trafic de influenţă şi înşelăciune în formă continuată. În calitatea de angajat al DGASPC, în perioada 2006 - februarie 2010, a lăsat să se înţeleagă că are influenţă asupra mai multor funcţionari la diverse instituţii ale statului, în soluţionarea unor cererii pentru obţinerea de certificate pentru încadrarea în diferite grade de handicap, obţinerea de locuinţe ANL, adopţii, angajări şi contractarea de lucrări de construcţii", se arată în comunicat.
Potrivit sursei citate, inculpatul se află deja în custodia autorităţilor, împotriva sa fiind dispusă măsura arestării preventive încă din martie 2010.
Decizia Tribunalului Sibiu nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, în termen de zece zile de la comunicare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

csu vointa sibiu

Acum 13 ani

Intr-o partidă amicală din stagiu de pregatire din Antalya, CSU Vointa Sibiu – Amkar Perm (prima liga din Rusia, locul 14 sezonul trecut) 1-1. Scorul a fost deschis de ruşi în minutul 68, echipa noastră egalând 6 minute mai târziu. ( MARII JURNALISTI SIBIENI UITA DE VOINTA< RUSINEEEE!!!!)
Raspunde

atp

Acum 13 ani

pe cand si directoarea economica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus