Luni,
21.06.2021
Innorat
Acum
17°C

Unde sarbatoresc vedetele Ziua Indragostitilor

Raluca Arvat, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport, a declarat pentru MEDIAFAX că preferă Dragobetele, care e o sărbătoare românească, în timp ce "Sfântul Valentin e o sărbătoare de împrumut". Ea a spus că îşi va petrece Ziua Îndrăgostiţilor cu prietenul ei, Bogdan. "Ştiu sigur că vom petrece de minune indiferent ce vom face", a spus Raluca Arvat, precizând că "orice zi e un moment bun pentru a face cadouri persoanei iubite".

Şi Corina Caragea, prezentatoarea "Ştirilor Pro TV din Sport" spune că nu ţine cont de Sfântul Valentin, "o sărbătoare importată de la americani". "Orice altă zi din an este la fel de potrivită pentru a-mi arăta sentimentele. Pe 14 februarie voi lucra cu drag şi spor, la Pro TV", a declarat pentru MEDIAFAX Corina Caragea. În ceea ce priveşte cadoul pe care şi-l doreşte de la iubitul ei, Corina Caragea spune: "Mereu m-au cucerit gesturile mici, dar sincere şi venite în momentul potrivit. Oricum, prefer o eScapadă undeva, în locul bijuteriilor sau hainelor".

Dana Rogoz, actriţă în serialul "Moştenirea" difuzat de Pro TV, vede în Sfântul Valentin "un pretext" pentru a face şi a primi "mici surprize". "Nu ne cumpărăm unul altuia perne în formă de inimioare roşii, ursuleţi sau iepuraşi. N-am făcut asta niciodată. Suntem la al 7-lea Sfânt Valentin împreună. Anul acesta am hotărât amândoi să mergem să ne dăm cu placa de Sfântul Valentin. E o pasiune comună şi vom fi foarte fericiţi amândoi pe pârtie. Ne vom lua unul altuia câte un skipass şi un vin fiert la cabană", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dana Rogoz.

Pentru Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii "Vremea" de la Pro TV, şi iubitul ei, Piticu', de la trupa Simplu, "sărbătoarea iubirii" este în fiecare zi. "Pentru noi, sărbătoarea iubirii poate fi în fiecare zi. Nu e nevoie de o sărbătoare importată şi de o anume dată din calendar care să ne amintească faptul că ne iubim. Important nu e cum sărbătorim, ci să fim împreună", a declarat pentru MEDIAFAX Magda Pălimariu.

Totodată, Magda şi Piticu' preferă să se surprindă mereu prin "gesturi frumoase". "Îmi amintesc că la împlinirea primei luni de relaţie, Ionuţ mi-a făcut un cadou foarte dulce, la propriu. A ţinut minte că tortul meu preferat este cel cu marţipan şi mi-a oferit unul în formă de inimă, personalizat cu declaraţii de dragoste. Şi a avut grijă ca tortul să fie însoţit şi de un trandafir care nu se ofileşte niciodată", a mai spus Magda Pălimariu.

Tineri şi îndrăgostiţi, Adela Popescu şi Radu Vâlcan preferă întotdeauna clipele în doi. Pentru ei, fiecare zi este dedicată iubirii, iar de Sfântul Valentin, Radu spune că se gândeşte numai la persoana iubită. "Mă gândesc la iubita mea şi încerc să-i fac surprize dintre cele mai plăcute. Încerc ca fiecare zi să fie Valentine's Day pentru noi doi", a declarat protagonistul telenovelei "Iubire şi onoare".

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus