Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
16°C

A doua premiera a lunii martie la „Radu Stanca”- „Jurnalul unui nebun”

Secţia Germană a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă a doua premieră a acestei luni - „Jurnalul unui nebun / Tagebuch eines Wahnsinnigen”, după N. V. Gogol.
În „Jurnalul unui nebun/ Tagebuch eines Wahnsinnigen”, actorul Wolfgang Kandler reuşeşte performanţa unui one-man show realizat ca un tur de forţă. Actorul austriac joacă scene monologate în care tensiunea creşte de la un episod la altul, reuşind să pună în registru o gamă largă de emoţii ce trec de la deznădejde şi furie la speranţă şi dragoste. Adaptarea scenariului şi regia spectacolului sunt realizate de Daniel Plier, actor al Secţiei Germane. Muzica din spectacol se constituie ca un fundal ambiental care punctează, alături de proiecţiile video, caracterul frenetic al poveştii ce aduce în faţa publicului ideea unei existenţe zguduitoare în contextul golului creat între ceea ce suntem şi ceea ce dorim să fim.
„Jurnalul unui nebun / Tagebuch eines Wahnsinnigen” este cea de-a patra premieră din această stagiune la Secţia Germană a Teatrului sibian. Spectacolul este prezentat în limba germană cu traducere simultană în limba română.
Spectacolul va avea loc marţi, 15 martie, de la ora 19:00, la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Următoarea reprezentaţie a spectacolului este programată în 22 martie.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus