Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Inca un drum turistic intra in reabilitari

SC Geiger Transilvania este firma angajată de Consiliul Județean Sibiu pentru a reabilita cei aproximativ 7,5 km de drum județean între Cârțișoara și limita județului Brașov. Valoarea lucrărilor, stabilită în urma licitației, este de 9,3 milioane de lei, fără TVA (de la 17,19 milioane cât fusese calculat în devizul general întocmit înainte de licitație).
DJ105P este al doilea drum județean care intră în reabilitări în urma unor proiecte ce implică mai multe județe: un prim astfel de exemplu este drumul Jina – Șugag, pentru care CJ Sibiu a alocat fonduri în urma unui proiect pornit de vecinii din Alba. La fel, reabilitarea drumului între Cârțișoara și limita județului Brașov, via Arpașu de Sus, a fost promovată după ce vecinii din Brașov au început deja lucrul la drumul care duce către Transfăgărășan.
Potrivit caietului de sarcini, DJ105P va fi reabilitat alături de cele patru poduri aflate pe traseu, dintre care unul traversează râul Cârțișoara. Zona carosabilă va avea o lățime de aproape opt metri.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus