Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

„Prietenii Apei” au fost premiati

Proiectul Educaţional „Prietenii Apei”, iniţiat de SC Apă Canal SA în parteneriat cu Primaria Sibiu şi Wilo Romania, a strâns astăzi în sala expo a Primariei Sibiu, zeci de elevi care au venit sa-şi ridice premiile. Copii cu vârste între 4 şi 14 ani, au realizat colaje, desene, poezii şi machete, cu scopul de a atrage atenţia asupra importanţei apei în viaţa omului. Premiile au fost înmânate de primarul Klaus Iohannis şi directorul firmei Wilo România.
„Îi felicit pe toţi cei care au participat, pe elevi, dar mai ales pe dascăli, pentru că au ştiut să-i apropie pe copii de acestă temă. Putem să trăim fără multe lucruri, dar nu şi fără apă. De aceea trebuie să apreciem şi să preţuim apa. Sperăm ca la ediţiile viitoare, să avem şi mai mulţi participanţi, poate chiar din fiecare şcoală” a spus primarul Klaus Iohannis.
Premiile au fost câştigate de Gradiniţa nr. 22, Şcoala nr. 1 din Sibiu- clasa a I-a A şi  Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu”, clasa a VII-a C. Câştigătorii locului I au fost premiaţi cu 1000 de lei, locul II cu 700 de lei, iar locul III cu 500 de lei. Acestora li s-au adăugat premii în produse oferite de Wilo România şi diplome de participare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus