Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Amy Winehouse canta la Sziget la vara. Vezi cine mai vine!

Amy Winehouse se numără printre artiştii care vor cânta, anul acesta, la Festivalul Sziget, care se desfăşoară în Budapesta, între 10 şi 15 august, informează site-ul oficial al evenimentului.

Artistei i se alătură nume precum Kasabian, The Maccabees, Good Charlotte, Within Temptation, Lost Profets, Deftones şi Kid Cudi.

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă, după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, se pare că şi-a făcut ordine în viaţa personală.

De asemenea, anul acesta, Pulp va veni la Budapesta după o lungă perioadă de pauză. De altfel, membrii formaţiei au anunţat că în 2011 vor cânta la doar câteva festivaluri mari, printre care se numără şi Sziget.

Muzicienilor de la Pulp li se alătură trupa Smash Mouth.

Cea mai nouă scenă de la Sziget este Europe Stage, pe care vor urca trupe foarte faimoase în ţara lor, dar necunoscute în lume.

Ziua dedicată world music aduce trupe precum Gotan Project, Goran Bregovic, Gogol Bordello şi Wedding and Funeral Orchestra. Alte trupe care vor cânta la Sziget sunt Chemical Brothers, rockerii de la Judas Priest, dar şi Skunk Anansie - ultimele două formaţii având concerte anunţate şi în România.

Biletele la festivalul Sziget au acelaşi preţ ca şi cele de anul trecut. Astfel, până la 30 aprilie, fanii pot cumpăra abonamente (care includ şi camping) la preţul de 170 de euro sau abonamente fără camping, la 140 de euro. După această perioadă promoţională, preţurile la abonamente vor creşte cu 30 de euro. Biletele de o zi sunt disponibile la preţul de 45 de euro.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente de gen, care aduce artiştii momentului pe o insulă din Budapesta, pentru aproape o săptămână dedicată muzicii. Festivalul strânge, anual, în jur de 350.000 de spectatori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus