Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Impovarat de credit, ii cere primarului Johannis sa ”influenteze pozitiv” unele contracte pentru firma sa

 

Proprietarul unei mici firme din Sibiu a apelat la o modalitate inedită de a încerca să își pună pe roți afacerea în domeniul construcțiilor și a serviciilor de curățenie: i-a scris primarului Sibiului, Klaus Johannis, rugându-l fie să îi ofere un post de muncă mai bine plătit decât cel actual, fie să ăi încredințeze unele contracte.
Edmond Dantes Diaconu are 43 de ani, iar în 2006 a contractat un credit de 60.000 de franci elvețieni la Piraeus Bank. Banii, spune el, i-a folosit pentru renovarea și trecerea unei locuințe pe numele familiei sale. ”Am înființat SC Vedor SRL cu obiect de activitate servicii de curățenie și construcții, pentru a amortiza mai ușor datoria la bancă, dar din lipsă de comenzi am suspendat-o. În prezent lucrez ca tinichigiu pentru 1000 Ron pe lună, iar datoria este de 1100 Ron pe lună și locuința mai necesită reparații”, scrie Diaconu în scrisoarea sa către primarul Sibiului.
Având în vedere ”lucrurile neplăcute care s-au întâmplat din cauza transformărilor sociale care au avut loc în țara noastră”, Diaconu speră ca prin intermediul primarului să își crească veniturile. ”Pentru a rezolva această problemă personală îmi trebuie un job mai bine plătit ori lucrări pentru firmă. Dacă dumneavoastră considerați influențarea pozitivă pentru această situație, vă rog, contactați-mă”, își încheie solicitarea Diaconu, tatăl a doi copii.
Scrisoarea către primar a fost trimisă prin intermediul platformei domnuleprimar.ro, acum câteva zile. ”Încă nu am primit răspuns, acolo scria că în termen de 30 de zile. Aștept. Dacă Primăria va avea nevoie de lucrări, o să mă mobilizez și îmi angajez oameni, eu sunt deschis la propuneri. Chiar dacă nu reușesc pe această cale, nu știu, eventual dacă există un post mai bine plătit, cu carte de muncă... Criza este foarte puternică și am zis că « încercarea moarte n-are»”, speră sibianul.
El a ataşat solicitării sale mai multe documente, diplome de studii sau calificări, precum şi un CV. ”După ce termin o lucrare am deosebită satisfacție să văd că am realizat lucruri frumoase”, scrie Diaconu în CV-ul său, la rubrica despre Competenţe şi aptitudini artistice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus