Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

CONCERT MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT

 

Atrium Classic Cafe vă invită la un spectacol extraordinar alaturi de Mike Godoroja & Blue Spirit. Mike Godoroja aduce la rampă în ochii publicului idea experienţei scenice 100% live, în care interacţiunea muzicală dintre artişti precum şi relaţionarea cu publicul reprezintă cheia succesului.
 
Blues-ul este privit ca un limbaj universal, ca un punct de pornire într-o experienţă scenică ce se petrece în diverse zone stilistice: rock-blues, soul, folk, etno şi mai ales psihedelic.
 
Noul spectacol propune publicului o serie de piese originale, toate în limba română, unele de pe albume clasice, altele prime audiţii (E doar ploaie trecatoare, Eu vin o zi albă, Capra vecinului, Blues-ul sufletului meu zdruncinat etc.), împreună cu câteva legendare compoziţii de la Fleetwood Mac, Led Zeppelin sau Creedence Clearwater Revival (Susie Q, Four Sticks, Merry Go Round, Mojo Working etc.).
 
Noul line-up Blue Spirit este: Luca Marius (chitară), Dan Stoica (chitară), Virgil Oprina (bas, keyboards), Marius Vintilă (tobe). Niciodată un concert cu Mike Godoroja & Blue Spirit nu va fi la fel cu cel precedent. Fiecare spectacol este o experienţă cu o doză importantă de spontaneitate în care se trăieşte clipa.
 
Vă aşteptăm joi, 14 aprilie, ora 21.00, la concertul Mike Godoroja & Blue Spirit. INTRAREA LIBERA!! Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269 242 000.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus