Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Turcan isi cheama colegii la "blog-uniune"

Nemulțumită de felul în care presa a relatat lansarea candidaților la șefia PD-L, Raluca Turcan promite că va ține un jurnal de campanie pe blogul său. "Maniera în care media a prezentat discuțiile despre alegerile interne din PD-L și depunerea candidaturilor este apropiată de mediatizarea de la Super-bowl – concentrarea pe spectaculos, informații derizorii și evitarea comentariilor pe fondul platformelor. Imaginea care se dorește probabil să se imprime alegerilor interne este de eveniment derizoriu, din care nu va rezulta niciun fel de perspectivă pentru PDL. Total greșit! În  PD-L există o așteptare foarte clară pentru un proiect de schimbare pragmatică și acest lucru îl cunosc deopotrivă candidații și activul de partid", susține Turcan
Deputatul PD-L își propune ca pe blogul său să relateze o imagine mai clară a alegerilor interne. "Voi încerca pe toată durata campaniei interne din PD-L să țin un jurnal de campanie pe blog, unde să prezint elemente concrete din dezbaterea internă din PD-L. Și fac această propunere și altor colegi care au bloguri, pentru ca împreună să încercăm să reflectăm (pe bloguri) discuțiile interne din partid, oferind astfel cetățenilor o imagine mai clară a preocuparii PD-L în aceste alegeri, ca în spațiul public să apară și altceva decât informații despre show-uri. Îi invit deci pe Elena Udrea, Cristi Preda, Sulfina Barbu, Monica Macovei, Sever Voinescu și pe toți colegii mei care se exprimă on-line, să promovăm împreună informații pe fond despre propunerile din dezbaterea internă!", mai scrie Turcan.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

alex

Acum 11 ani

Va supara adevarul!? Mai munciti si pentru sibiul asta, ca asta e rolul vostru acolo unde sunteti. Mai aduceti fonduri pentru dezvoltare in judet.
Raspunde

corina

Acum 11 ani

tare desteapta se crede frumoasa asta.Nu o pot suferi cat de mare se da si de fapt nu face nimic pentru Sibiu.Degeaba ati ales-o...
Raspunde

siby @corina

Acum 11 ani

care frumoasa? care desteapta? cred ca te uiti la alta poza cu alta persoana!
Raspunde

siby

Acum 11 ani

mai bine sa tii un jurnal de bord pentru seful tau, marinarul pardon marinatul !
Raspunde

un curios

Acum 11 ani

Pe blogulau sa ne spuna de unde procura cea ce etaleaza zilnic.
Raspunde

Jimmy29

Acum 11 ani

Mi se pare corect ceea ce spue Raluca. Exista riscul, ca in presa, sa apara informatii modelate dupa bunul plac al celui care scrie articolui, iar ceea ce propune ea mi se pare normal, deoarece doar cineva din interior care cunoaste informatia bruta si sa o prezinte asa cum este nu cu anumite \"ajustari\". Iar cat despre voi, cei care comentati, nu are rost sa ma chinui sa tastez, ca oricum de unde nu e nici dumnezeu nu cere...
Raspunde

VARLAAM

Acum 11 ani

D-na RALUCA se implica si reuseste.Promoveaza impreuna cu colegii ei,informatii pe fond despre propunerile din dezbaterea interna.
Raspunde

magog

Acum 11 ani

pun pariu pe orice ca nu va candida la Sibiu. de ce? stie ca aici NU ARE NICI O SANSA A FI ALEASA!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus