Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Autoklass nu mai vinde Ford. Dar va vinde Honda

 

Grupul Autoklass a semnat un parteneriat cu importatorul mărcii Honda în România, parteneriat în urma căruia la Sibiu, alături de Constanța și Ploiești se vor vinde modelele producătorului nipon. Potrivit unui comunicat al celor de la Honda Trading, reprezentanța de la Sibiu, inclusă în cadrul Autoklass, va deveni funcțională de la începutul lunii iunie, însă pe site-ul celor de la Honda, cei interesați de modelele din Japonia au deja datele de contact ale reprezentanților Autoklass.  Show-room-ul acestora a ”pierdut” anul trecut marca Ford.
”Viziunea Honda pe termen lung se axează pe oferirea de servicii la un standard înalt tuturor clienţilor noştri. Din acest punct de vedere, am făcut o selecţie riguroasă a candidaţilor pentru unele dintre zonele-cheie în care ne-am dorit o acoperire eficientă. Experienţa şi renumele în domeniu ale Autoklass au reprezentat factorii decisivi care au contribuit la luarea acestei decizii şi suntem siguri ca vom colabora cu succes, pentru a fi cât mai aproape de cei ce aleg experienţa şi excelenţa Honda", spune Masahiro Matshushita, preşedintele Honda Trading România, despre extinderea reţelei Honda în România, într-un comunicat de presă.
În prezent, Autoklass Sibiu vinde autovehicule Mercedes, Jeep, Dodge și Chrysler.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 12 ani

mai bine n-ar mai vinde nimic...excroci cu acte-n regula!!!
Raspunde

Alt sibian

Acum 12 ani

Ce-s aia \"excroci\" bre, sibianule ? De când nu ai mai pus mâna pe un DEX ?
Raspunde

un alt sibian

Acum 12 ani

de ce escroci? asa putem spune de toti, este simplu sa spui tampenii, argumenteaza putin sau te ascunzi in spatele calculatorului.
Raspunde

Ford

Acum 12 ani

... si ceva Ford la Sibiu.. pe cand? sau daca e, unde?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus