Luni,
05.12.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Avizier de liceu - pe Facebook?

Liceenii sibieni comunică ultimele noutăţi legate de bac, teze sau diferite evenimente organizate în şcoală sau în afara ei, pe Facebook.  Chiar dacă nu în mod oficial, unii profesori mai dau şi ei câte un „like” sau câte un mesaj pe binecunoscuta reţea de socializare.

„E un mod rapid de a comunica cu ei, mai ales cu elevii claselor a XII-a care deja nu mai au cursuri. Aşa suntem siguri că mesajele noastre sunt recepţionate. Eu comunic în special cu cei cărora le-am fost dirigintă”, spune Laura Florentina Dumitru, director adjunct al Colegiului Naţional „Octavian Goga”.
Majoritatea liceelor mari din oraş au cont deschis pe reţeaua de socializare. Printre acestea se numără Colegiul Agricol, Liceul de Arte dar şi Liceul Onisifor Ghibu, Colegiul Economic şi Colegiul Pedagogic.
Cele mai active dintre profile sunt cele ale Colegiului Lazăr şi Colegiului Octavian Goga care au cele mai multe poze şi cele mai multe like-uri.

Profil de director
Dan Călin Băban este unul dintre puţinii directori de liceu din oraş care are profil pe Facebook. „Nu prea îl folosesc decât pentru a lua legătura cu foşti colegi de breaslă. Nu interacţionez cu elevii pentru că după aceea ei sapă şi ajung la informaţii care nu le sunt destinate”, explică directorul Liceului de Artă.

3 555 880 – acesta este actualul număr al utilizatorilor români de Facebook. Dintre aceştia, cei mai mulţi, în proporţie de 33,12%, au vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani. Peste 48 000 de sibieni folosesc Facebook-ul zilnic.


 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus