Marţi,
31.01.2023
Ninsoare
Acum
-2°C

Marcela Raulea, singurul nume sibian din cartea coordonata de consilierul guvernamental Andreea Paul Vass

 

Dr. Marcela Răulea este singurul nume sibian care semnează în ”Forța politică a femeilor”, un volum coordonat de Andreea Paul Vass (foto) și în care semnează peste 80 de personalități ale scenei publice din România.
Cartea va fi lansată la Sibiu la sfârșitul acestei săptămâni, la Librăria Humanitas, vineri, 3 iunie, de la ora 18.00. ” O vorbă din bătrâni pretinde că ne-am pricepe cu toţii de minune la politică şi la femei. Cu toate că ne declarăm permanent plictisiţi, subiectele conexe nu încetează să stârnească reacţii aprinse. După unii, prea aprinse. Şi totuşi, ce ştim despre femeile care fac sau ar vrea să facă politică?”, se arată în prezentarea cărții.
Volumul va fi lansat în prezența Andreei Paul Vaas, dar și a Marcelei Răulea. Vor mai vorbi directorul Bibliotecii județene Astra, Ion Onuc Nemeș, viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor, vicepreședintele județean Constantin Șovăială și directorul Centrului cultural Transilvania, Dragoș Varga.
Printre cei care mai semnează în volumul pigmentat cu experiențe de viață, ”opinii îndrăznețe” sau detalii de culise se regăsesc și Roberta Anastase, Vasile Dâncu, Gabriela Firea, Andreea Bănică, Adriana Săftoiu, Varujan Vosganian și Zoe Petre.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Georg

Acum 11 ani

CRED ca o cheama VASS si nu VAAS... Atat in titlu, cat si in articol de revizuit..
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Bun.Corectat in titlu si in TEXT alineat 1. Mai ramane de corectat in TEXT alineat 3. Dau copy-paste unde mai trebuie corectat in VASS: [cit:]Volumul va fi lansat în prezența Andreei Paul Vaas, dar și a Marcelei Răulea.[inch.citat]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus