Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

UNPR Medias propune infiintarea a noi locuri de joaca

Pe principiul "trebuie să începem să trezim energiile latente, să pornim motoarele, si prin contribuția fiecăruia dintre noi, să coagulăm comunitatea locală în jurul ideilor generatoare de progres, indiferent de culoarea politică", UNPR Mediaș își propune să vină cu idei către administrația locală. Și pentru că tot este 1 iunie, liderii UNPR Mediaș propune o serie de locații, unde să se constriască locari de joacă pebtru copii. "Noi, cei din UNPR Mediaș, în această zi importantă pentru viitor, în concordanță cu spiritul progresist pe care îl reprezentăm și a viziunii pe care o avem, lansăm în interesul nostru, al tuturor, un prim apel și o propunere de colaborare în același timp Administrației Publice Locale și în aceeași măsură Consiliului Local Mediaș, care îi privește deopotrivă pe toți copii, părinții și bunicii comunității noastre. Susținem și propunem ca în următoarele luni, principalele 6 parcuri de joacă din cartierele municipiului nostru, să fie aduse la standardele europene specifice secolului în care trăim, prin renovarea integrală, respectiv schimbarea balansoarelor, leaganelor, toboganelor și băncilor. (...) Considerăm că ar fi oportun și câte un loc de joacă sigur în apropierea căminului fiecărui copil. Locurile de joacă identificate și propuse de noi pentru acest demers sunt: Parcul Copiilor din zona centrală, un loc de joacă în cartierul Vitrometan, unul în cartierul Gura Câmpului, altul în cartierul Moșnei, un parc în cartierul Automecanica, iar in cartierul Gloria propunem amenajarea unui loc de joacă în zona străzii Sondorilor", se arată într-un comunicat de pres[ remis de UNPR MEdiaș.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

oportunistii

Acum 13 ani

ce zici tavi
Raspunde

o mamica

Acum 13 ani

Ar trebui si la Sibiu, pentru ca sunt putine si nu sunt adaptate pe categorii de varsta. un copil de 3 ani nu se poate juca in aceste locuri de joaca, doar tanjeste la altii (iar Elefantii de beton sunt un adevarat pericol)!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus