Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

"Masinaria" se intoarce in Piata Mare

Cele mai noi modele de maşini vândute de principalele reprezentanţe din România vor fi expuse, de astăzi până duminică, în Piaţa Mare din Sibiu, la cea de-a patra ediţie a salonului auto intitulat "Maşinăria", transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de organizatorii salonului auto "Maşinăria", a patra ediţie a evenimentului se va desfăşura, de miercuri până duminică, în Piaţa Mare din Sibiu.
Expoziţia va aduce în faţa publicului "cele mai importante modele ale anului 2011, precum şi ultimele noutăţi în domeniu".
"Salonul Auto «Maşinăria», ajuns acum la ediţia a IV-a, a fost iniţiat în toamna anului 2009 de dealerii auto din Sibiu, din nevoia de a impulsiona vânzările industriei auto. Evenimentul auto are şi o conotaţie economică. Industria auto a fost printre cele mai lovite de criza economică mondială, dar şi printre primele care s-au ridicat. În vestul Europei, vânzările de maşini sunt, din nou, în creştere, iar companiile speră ca fenomenul să se petreacă şi în România", se arată în comunicat.
Potrivit sursei citate, timp de cinci zile, centrul oraşului va fi ocupat de zeci de modele ale companiilor Renault, Nissan, Subaru, Suzuki, Skoda, Volkswagen, Audi, Citroen, Opel, Chevrolet, Hyundai, Iveco, Mercedes şi Honda.
Expoziţia este organizată de dealerii din Sibiu, cu sprijinul Primăriei, aşteptându-se, în medie, peste 5.000 de vizitatori în fiecare zi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 220

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus