Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Monica Anghel se trezeste maine dimineata langa Podul Minciunilor

Monica Anghel şi Bogdan Miu realizează mâine emisiunea de radio “Deşteptarea”, de la Europa FM, din Atrium Classic Cafe

Evenimentul are loc între orele 6:00 şi 10:00 dimineaţa

După trei ani în care au dat “Deşteptarea” milioanelor de români din studioul Europa FM, Monica Anghel şi Bogdan Miu au pornit într-un turneu naţional pentru a-şi bea cafeaua şi a sta de vorbă cu ascultătorii din toată ţara.

Nerăbdătoare să-i cunoască pe cei cu care a vorbit la radio până acum, Monica Anghel declară: “Abia aştept să-mi beau cafeaua alături de prietenii noştri. Până acum ne-am auzit, acum ne şi vedem faţă în faţă. În fiecare oraş mă aştept să cunosc oameni noi cu care să stau de vorbă şi de la care să învăţ câte ceva. O să fie foarte frumos, deşi recunosc faptul că o sa-mi fie dor de Aviv şi de familie”

“Dacă până acum ascultătorii Europa FM se trezeau alături de noi prin intermediul undelor radio, acum se vor trezi cu noi la propriu. Vom merge în fiecare oraş, vom bea cafeaua împreună cu ascultătorii noştri şi vom încerca să le facem dimineţile mai frumoase”, declară Bogdan Miu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus