Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Cercetat in stare de libertate pentru furt calificat

Bărbatul de 40 de ani, care a pătruns prin efracţie în seara zilei de 13 iunie, în incinta unei grădiniţe din Sibiu, și a sustras ţevile din cupru de la instalaţiile sanitare şi calorifere, un DVD, un video şi o maşină de găurit, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul zilei de 15 iunie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunerea de arestare preventivă, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.
În urma propunerii formulate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus măsura obligării inculpatului de a nu părăsi localitatea Sibiu pentru 30 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 211

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus