Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Martin Bottesch: Consilierii FDGR probabil vor vota PENTRU referendum!

Președintele Cosniliului Județean Sibiu, Martin Bottesch, este de părere ca consilierii FDGR vor vota pentru referendumul propus de PSD și PNL. “Ședința extraordinară  se convoacă pentru vineri la ora 10, asta este cert. Nu am discutat în cadru organizat cu toți colegii mei  dacă susținem  sau nu  prin vot propunerea  PSD și PNL, dar eu cred că este posibil să o facem”, spune Martin Bottesch, citat de Antena 1 Sibiu.
Consilierii PSD și PNL i-au cerut președintelui Martin  Bottesch convocarea unei ședințe extraordinare  în  care să fie dezbătută posibilitatea organizării unui referendum local. Acesta ar urma să adreseze cetățenilor din județ întrebarea: SUNTETI DE ACORD CU INTENȚIA PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI DE A DESFIINȚA JUDEȚUL SIBIU? La emisiunea Pulsul Adevărului, de la ora 16.30, de la Antena 1 Sibiu se va dezbate acest subiect.
Consilierii USL propun un proiect de hotărâre prin care se cere organizarea unui referendum la nivelul județului, la care sibienii să răspundă dacă sunt de acord sau nu cu desființarea județului Sibiu. Pentru ca acest proiect să fie adoptat de Consiliul Județean Sibiu, este nevoie de încă cinci voturi ale consilierilor FDGR ori PD-L.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Odin

Acum 10 ani

Sibiul va ramane asa cum e! Rusine pdelacilor nenorociti!
Raspunde

@1

Acum 10 ani

true
Raspunde

CipSB

Acum 10 ani

Basescu,desfinteaza judetul Ilfov,cu toti tiganii din Bucuresti ca sunteti toti inutili!!Judetul Sibiu e al nostru,al sibienilor si-l vom demonstra cu sau fara referendum!!
Raspunde

michael

Acum 10 ani

@cipSB ca bine zici ! si as mai adauga si eu ceva : pe langa tigania lor , basescu sa-si desfinteze tot neamul lui si inainte de asta sa desfinteze porcaria ai de partid : pdl , impucand toti porci de acolo .
Raspunde

cioaba

Acum 10 ani

ce plm ai cu tiganii buey agariciule cu numele michael? afla tu ca cei mai multi tigani stau prin preajma ta, boule!
Raspunde

ioio

Acum 10 ani

\"... la care siienii să răspundă dacă sunt de acord sau nu ...\" nu stiu zau daca \"siienii\" o sa se prezinte la referendum, dar sunt ferm convins ca SIBIENII o sa isi faca datoria de cetateni, cu mandrie ca sunt sibieni !
Raspunde

REINTOARCEREA LA POPOR

Acum 10 ani

CINE SE TEME?
Raspunde

Simi

Acum 10 ani

Normal ca vor vota pentru. Le e frica ca isi pierd scaunele si nu mai au cu--ru-rile lor pe ce sa stea! Mama lor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus