Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Dosarul FNI ia inca o pauza

Faimosul dosar FNI, ajuns pe rolul Tribunalului din Sibiu, începe să prindă miros de telenovelă. Zeci și chiar sute de episoade inutile se consumă pe nervii celor care au pierdut miliarde de lei în ingineriile gândite de Sorin Ovidiu Vântu și acoliții săi. Ultimul termen al acestui dosar a avut loc astăzi, la Tribunalul Sibiu și s-a încheiat, ca deobicei, cu o nouă amânare. Avocatul desemnat din oficiu pentru a o reprezenta pe Ioana Maria Vlas se află în stare de incompatibilitate iar Mircea Costescu, un alt inculpat, a depus cerere de amânare pentru angajarea unui apărător ales. De parcă n-ar fi trecut ani de zile de la demararea acestui proces. Totodată, a fost introdusă în cauza partea responsabilă civilmente SC SOLV INVEST SA prin lichidator SC FINECO INSOLV SRPL şi s-a dispus citarea CENTROCOOP - partea responsabilă civilmente. Dosarul se complică și mai mult după decesul lui Gheorghe Negură, alt inculpat în dosar. Tribunalul a dispus efectuarea unei adrese către Primăria Sectorului 2 București şi către Info Camera Notarilor Publici, în vederea comunicării moștenitorilor inculpatului decedat precum şi efectuarea unei adrese către AVAS pentru a se comunica dacă există părți civile care şi-au recuperat prejudiciul. Viitorul termen a fost stabilit pentru 25 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus