Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Unde iesim? Petrecerile din seara aceasta

Cei care obişnuiesc ca vineri seara să se elibereze de stresul si emoţiile înăbuşite de peste săptămână ieşind în oraş, au astăzi două variante de petrecere ce aduc un suflu nou distracţiei din oraş. Cafeneaua White Rabbit găzduieşte în această seară o petrecere funk şi oferă un concert live alături de trupa Plenty din Sibiu. Aceasta şi-a început activitatea în luna decembrie a anului 2008 . Formula iniţială a fost de cinci membri, urmând ca mai apoi să se alăture înca un membru, conturându-se astfel conceptul Plenty. O trupă ce porneşte de la ideea de totalitate, belşug şi varietate, astfel încât stilul pieselor abordate este vast şi se pliază întocmai pe cerinţele unui public divers. Codul vestimentar la această petrecere este, bineînţeles, stilul funky. Pentru cei nefamiliarizaţi, funk-ul e un gen de muzică ce provine din Statele Unite, promovat prima oară de cultura afro-americană, un reprezentant de seamă al genului fiind James Brown. Muzica funk subliniază ritmurile muzicii, mixând Rhythm and Bluesul cu muzica Soul şi foloseşte ritmul mai multor instrumente, cum ar fi chitara electrică, chitara de bas, tobe si orgă. Peste acestea, funk-ull se condimentează adeseori cu saxofon, trompetă şi chiar trombon. 

La cocktail bar – ul The Box, deseară sunt aşteptaţi pasionaţii de muzică techno şi tech-house. Alături de DJ-ii locali Alex Deep şi Gyx, va mixa fermecătoarea DJ-iţă Nusha. Un nume de mult timp aşteptat la Sibiu de către fanii genului. Nusha are 26 de ani, e din Constanţa şi a visat de mult să fie ceea ce e acum: unul din cei mai în vogă DJ de techno din România. De mică a făcut o pasiune pentru muzica electronică, având pentru acest gen o puternică înţelegere şi apreciere. Cu suportul multor prieteni, a avut ocazia să–şi dezvolte talentul şi să ajungă să mixeze alături de nume ca Marc Poppcke, Alex Niggemann, Nic Fanciulli, Andrade sau .Pele. Termenul "techno" este derivat din cuvântul "technology", pentru că are la bază o sunete create şi mixate electronic. E cel mai des compusă şi produsă în studiouri de înregistrare mici şi apoi remixată de catre DJ-ei în cluburi şi la petreceri. Muzica techno este finalizată însă abia cănd este dansată!  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus