Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Turcan: "Nu am dezertat din PNL, ci am fost exclusa din PNL"

Deputatul PD-L, Raluca Turcan susține într-o precizare trimisă redacției Turnul Sfatului că nu face parte din parlamentarii ”dezertori”, care și-au schimbat partidul în timpul mandatului. Precizarea vine ca o completare la articolul ”Parlamentarii sunt liberi migraţiei politice. USL vrea să-i lege de glie”, unde este prezentată drept un parlamentar care și-a părăsit partidul în timpul mandatului, înscriindu-se în altă formațiune politică. ”Nu am dezertat din PNL, ci am fost exclusă din PNL. Conducerea de atunci a PNL a decis să excludă un mare număr de liberali (inclusiv parlamentari) care iniţiaseră Platforma Liberală, un forum de discuţii în cadrul PNL care trăgea un semnal de alarmă referitor la îndepărtarea partidului de valorile liberale”, susține Raluca Turcan în precizare.

Precizare

În legătură cu afirmaţiile referitoare la mine şi la migraţia politică din materialul ”Parlamentarii sunt liberi migraţiei politice. USL vrea să-i lege de glie”, apărut în numărul din 27 iunie 2011 al Turnului Sfatului, precizez:

1.    Nu am dezertat din PNL, ci am fost exclusă din PNL. Conducerea de atunci a PNL a decis să excludă un mare număr de liberali (inclusiv parlamentari) care iniţiaseră Platforma Liberală, un forum de discuţii în cadrul PNL care trăgea un semnal de alarmă referitor la îndepărtarea partidului de valorile liberale.
2.    Nu am trecut de la PNL la PDL, ci am participat la crearea unui nou partid - PLD. În anul 2006, împreună cu alţi colegi liberali, am decis să formăm Partidul Liberal Democrat, care îşi asuma apărarea liberalismului de dreapta, pe care noi consideram că PNL îl abandonase. Ne-am născut ca partid de opoziţie şi am rămas în opoziţie 2 ani de zile, atât sub formula PLD, cât şi sub formula PDL, rezultată din fuziunea PD-PLD.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

radu

Acum 12 ani

du-te tu in moldova ca nu te mai voteaza nici dracu\' la sibiu.
Raspunde

r

Acum 12 ani

Iarta-ma ca te-am votat!Iertati-ma ca am votat-o!Omorati-ma cu pietre!
Raspunde

***w

Acum 12 ani

Eu o votez in continuare pentru ca este o persoana implicata in viata comunitatii sibiene si este singura despre care am mai citit in presa, ca mai face cate ceva pentru Sibiu. Da dovada de foarte mult bun simt, decenta in discursul politic si este in adevaratul sens al cuvantului o doamna. Ma bucur ca a pus lucrurile la punct si de aceasta data si nu a ingnorat dezinformarea. Felicitari d-na Turcan!
Raspunde

@w

Acum 12 ani

esti un prost / proasta. sau moldovean
Raspunde

Bogdan C

Acum 12 ani

Politicienii...sunt aproape toti la fel. Se muta dintr-un partid in altul, mint, fura, se plimba, dorm... Fac de toate, numai ce trebuie nu. Si din pacate nici acestia mai tineri parca nu fac mare lucru.
Raspunde

@3

Acum 12 ani

Zau?Tu fa ce stii mai bine,treci la lins,este problema ta,dar noi ne-am satura de minciuni si fatarnicii.
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

Sant sibian 100%,la fel si parintii mei. Nu am o parere prea buna fata de politiceni fiindca ii cunosc personal pe multi dintre ei. Insa, asa cum e Raluca Turcan, e mult peste un Stirbet, Ariton,Boitan sau comunistu\' Cindrea...
Raspunde

Prichindel

Acum 12 ani

Dragi mei pedelaci platiti sa scrieti comentarii pozitive la adresa lui \" stolojan\" pot spune despre voi ca sunteti niste oligofreni proveniti din Moldova
Raspunde

7 sibian!

Acum 12 ani

si tu vrei la steaua! pedelac idiot!
Raspunde

lucian

Acum 12 ani

s-a bagat internet la 3, fugiti repede este loc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus