Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

"Spirit Woods & Minutes"

Fotograful Daniel Munteanu aduce în faţa publicului sibian o expoziţie despre natură şi despre forma pe care o ia culaorea în natură. „Spirit Woods & Minutes” este o expoziţie de fotografie în care autorul a experimenta tehnici pe care fotografii le folosesc foarte rar. „Toate eforturile pe care le-am depus în fotografie m-au dus pe calea experimentării unor tehnici mai puţin întâlnite, fapt venit dintr-o nevoie interioară de expresie, rareori regasită. Fascinaţia naturii s-a împletit cu munca de studio, conducând spre regizarea şi conceptualizarea de elemente şi compoziţii cu flori şi pietre, muşchi şi spiriduşi de scoartă de copac. Unii le pot numi tableaux vivants, fotografie regizată, fotografie de construct sau de concept, însă eu am aflat de aceşti termeni abia dupa ce mi-am terminat munca. Fotografia mi-a redat temporalitatea, m-a lăsat să îngheţ lumina în compoziţii cu copaci şi lumină mişcată, m-a eliberat de multe ori de ecranul computerului şi m-a dus, ani de zile, într-o descoperire neîntreruptă a naturii” spune Daniel Munteanu. Vernisajul va avea loc vineri, 1 iulie, de la ora 17:00, în sala Expo a Primăriei Sibiu. Expoziţia rămâne deschisă până în 17 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus