Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Astazi s-a deschis Centrul de vacanta ZUM-ZUM

Centrul de vacanţă ZUM-ZUM Copşa Mică a început de astăzi la Copșa Mică. Ajuns la cea de a IV-a ediţie, centrul de vacanță propune un program de socializare prin jocuri distractive şi educative, activităţi artistice şi ludice. Centru își va încheia activitatea la sfârșitul lunii iulie. Cei 50 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani se vor distra sub îndrumarea unor animatori profesionişti din Franţa (l’Hermitage – localitate înfrăţită cu Copşa Mică) şi din România (Copşa Mică şi Sibiu),
Proiectul este realizat în colaborare de Asociaţia PRIETENIA Copşa Mică, Primăria oraşului Copşa Mică, Consiliul Local Copşa Mică şi Şcoala cu clasele I-VIII Copşa Mică şi cu sprijinul Comitetului de înfrăţire din l’Hermitage (Franţa) care a asigurat deplasarea a două animatoare la Copşa Mică.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus