Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Scandal in Brateiu

Aseară, în incinta unui bar din localitatea Brateiu, a avut loc o altercaţie în urma căreia patru indivizi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Scandalul a izbucnit în incinta unui bar din localitatea Brateiu, în momentul în care barmanul a refuzat să mai servească băuturi alcoolice clienţilor săi, respectiv  trei fraţi, care se aflau în stare avansată de ebrietate. Pentru aplanarea conflictului, a intervenit administratorul barului împreună cu alte persoane aflate în local. În acel moment, cei trei fraţi au ripostat agresiv, lovindu-i grav pe acestia. În urma loviturilor primite, cele patru victime au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaş, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Brateiu şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică a faptei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus