Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
3°C

22 de strazi raman vineri fara gaz!

Pentru efectuarea unor lucrări complexe, de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E ON Gaz Distribuţie anunţă întreruperea alimentării cu gaze naturale vineri, 22 iulie, începând cu ora 8:00, pe mai multe de 20 de străzi din Sibiu.

Sunt vizate următoarele străzi din municipiul Sibiu:

Bagdazar, Petru Maior, Ecaterina Teodoroiu, Bujorului, Cerbului, Gheorghe Şincai, Berzelor, Şurii Mari, Sălciilor, Prunelor, Nucului, Strugurilor, Gutuilor, Drumul Ocnei, Oboru de vite, Mărului, Părului, Fragilor, Vişinilor, Av. Bănciulescu, Căprioarelor şi Căpriorilor.

După finalizarea lucrărilor, alimentarea cu gaze naturale se va relua treptat,  începând cel mai probabil în jurul orei 16.00.

Compania de  gaz solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre nume-rele de telefon:

0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)

sau
0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus