Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

I-au spart masina si i-au furat laptop-ul

Obiectele lăsate la vedere în autoturismele parcate continuă să fie o ţintă uşoară pentru hoţi. Mai ales pentru cele parcate în zone nesupravegheate. Intensitatea traficului rutier dublată de numărul mare al posesorilor de maşini îngreunează găsirea unui loc de parcare să prezinte şi siguranţă. De acest lucru a profitat ieri o persoană rămasă neidentificată, care a spart geamul unui maşini de pe o stradă din Sibiu şi a sustras din interior un laptop în valoare de 1.300 lei, lăsat la vedere.

De la începutul anului, 173 de proprietari de autoturisme au fost victimele spărgătorilor de maşini. După opinia poliţiştilor sibieni, mai mult de jumătate din faptedegenul acesta puteau fi prevenite, dacă odată cu parcarea autoturismelor, proprietarii acestora luau câteva măsuri elementare de prevenire. Încuierea portierelor şi adăpostirea în portbagaj a tuturor obiectelor sunt unele dintre ele.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu recomandă într-un comunicat de presă şoferilor sibieni să manifeste mai grijă faţă de bunurile din autoturisme, în special atunci când le parchează.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 193

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus