Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Medias. Voluntari pentru festivalul de film

Între 5 și 10 septembrie, municipiul Mediaș va fi gazda unui festival internațional de film. Denumit „Mediaș Central European Film Festival”, evenimentul a programat deja proiecțiile a 22 de filme de lung metraj, 14 filme de scurt metraj dar și a unui număr de 14 filme documentare. În total, la Mediaș sunt așteptați în această perioadă regizori, actori și ataşaţi culturali, din şapte ţări. Pentru marele premiu al festivalului vor concura filme premiate anul trecut în Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Ucraina și România. Pentru buna organizare a acestui festival, primăria municipiului Mediaș caută voluntari. „Toţi cei care vor să participe la acest eveniment ca voluntari, trebuie să completeze o fişă la Centrul de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Mediaş sau să ne scrie la adresa de email [email protected]”, spun reprezentanții administrației locale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 199

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus