Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Inca 14 mii de lei pentru Acoperisuri Verzi

Clubul Ecologic BIOS a reușit să obțină o a doua finanțare de la Fundaţia pentru Parteneriat Miercurea Ciuc şi Apemin Tuşnad SA, în valoare de 14.150 lei pentru continuarea proiectului Acoperișuri Verzi Natura deasupra casei tale. Deja, pentru cea de-a doua parte a proiectului, s-a finalizat etapa de identificare a unor noi locații unde pot fi amenajate mici modele de acoperișuri verzi, modele care să poată fi văzute de cât mai mulți cetățeni și posibili investitori. În aceste zile începe amenajarea unui acoperiş verde în Mediaş şi au început demersurile pentru amenajarea a încă unuia în Sibiu, pe lângă cel deja realizat la Agenția Regională pentru Protecția Mediului Sibiu în cadrul proiectului precedent și care poate fi văzut zilnic. „Până în prezent membri BIOS Student au reușit să finalizeze o broșură care prezintă modul de realizare şi importanţa acoperişurilor verzi, broșură dedicată elevilor din ciclul primar. De asemenea se află în fază finală realizarea unui nou site al organizației, site care va fi folosit și pentru prezentarea informațiilor legate de amenajarea acoperișurilor verzi”, spune Dumitru Ungureanu, coordonatorul proiectului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus