Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Patinatorii sibieni merg la campionatele nationale

În perioada 19-28 august, o delegație formată din 22 de sportivi sibieni va participa la patru competiții de patinaj viteză pe role.

Clubul Sportiv Societatea de Patinaj Sibiu își trimite cei mai buni patinatori lacompetițiile organizate la Târgu Mureș. Pe lângă Cupa Mureșului, sportivii vor participa la Campionatele Naționale de copii, juniori și seniori.
 
Una din țintele clubului este clasarea pe podiumul Cupei Mureșului. În ceea ce privește campionatele naționale, CS Societatea de Patinaj Sibiu promite, prin prin vocea profesoarei Cristina Andrei, o luptă acerbă pentru un titlu. „La cupa Mureșului încercăm să fim pe podium. La Camponatele Naționale ne batem la un titlu”, a spus Cristina Andrei, profesoara patinatorilor sibieni.
 
Delegația sibiană a fost nevoită să plece la Mureș cu două zile înainte de startul competiției, pentru a se acomoda cu pista, care are o lungime de 250 de metri, formă ovală și care se prezintă mult mai bine decât terenul de antrenament din Sibiu.
 
Din lotul plecat spre Mureș fac parte Teodorescu Tudor, Armenciu Rareș, Soloveicu Rareș, Motronea Bogdan(campion național), Avram Nicușor, Vasilaș Iulia(campioană națională) și Adamache Denisa(campioană națională ). Aceștia se vor lupta cu peste 330 de patinatori, legitimați la 28 de cluburi românești.
 
Plecarea patinatorilor sibieni la competițiile naționale a fost posibilă datorită unei cofinanțări a Consiliului Local și a Primăriei Sibiu, prin Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus