Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Kim Kardashian si Kris Humphries s-au casastorit

Vedeta de reality show Kim Kardashian și sportivul NBA Kris Humphries au devenit soț și soție ieri, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe o luxoasă proprietate din Montecito.

Mireasa a purtat o rochie creată de Vera Wang, pantofii Giuseppe Zanotti, iar verighetele au fost realizate de Lorraine Schwartz, potrivit Daily Mail.

La eveniment au participat peste 400 de invitați, printre care și Eva Longoria, Lindsay Lohan, Demi Lovato, Vera Wang, Mario Lopez, Mark Ballas, Ciara, Carmelo Anthony, Eduardo Cruz, Ryan Seacrest, Melanie Brown, Serena Williams şi Kathie Lee Gifford.

Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nuntă au fost achiziţionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus