Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cum vad bucurestenii situatia USL din Sibiu: PNL la primarie, indecis la Consiliul Judetean

Presa centrală insistă în aceste zile pe faptul că la Sibiu nu s-a decis încă cine va avea candidat la Consiliul Județean SIbiu, din partea USL: PSD sau PNL. Cu toate acestea, surse din PNL și PC spun că la Consiliul Județean Sibiu va candida din partea USL Sibiu, propunerea PSD, Ioan Cindrea. Pentru fotoliul de primar lucrurile sunt mai complicate, pentru că PSD a renunțat la candidat în favoarea liberalilor, pentru că le-a lăsat locul la CJ. Iar liberalii ar lăsa această candidatură, la rândul lor, conservatorilor. Conservatorii nu au decât o singură soluție: Crisitan Marinescu. ”În judeţe precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caraş - Severin, Iaşi şi Tulcea nu au fost stabiliţi candidaţii pentru preșdinția Consiliului Județean ai Alianţei de Centru Dreapta„, susține gandul.info. Lucrurile în Sibiu sunt mai clare decât le văd bucureștenii: ”S-a decis la nivel național în mare situația de la SIbiu, la Consiliul Județean. Inițial, liberalii ar fi trebuit să-și nominalizeze un candidat, însă se pare că până la urmă va fi dat PSD. Probabil va candida Ioan Cindrea”, spunea în urmă cu două săptămâni președintele PC Sibiu, Gheorghe Tuluc.
”Printre primăriile cerute de ACD (PNL - PC) se numără: Tulcea, Sfântu Gheorghe şi Sibiu”, scrie în continuare Gândul, însă la Sibiu, singura soluție a alianței PNL-PC pentru primărie este acum doar Cristian Marinescu, ex-PSD.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

sibianul

Acum 12 ani

succes Cindrea! Pe tradatorul de Marinescu nu-l voteaza nimeni, ii un necunoscut pt Sibiul asta. Nu s-a remarcat cu nimica!
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

NU va mai amagiti singuri, NU va votam!!!
Raspunde

Miroase a tradare!!!!

Acum 12 ani

Miroase a tradare!!!! de la o posta , sper sa nu fie adevarat , si sasu sa schimbe barca. Sper sa fie o iluzie proasta de a mea.
Raspunde

@ un sibian, cisnadianul turmental

Acum 12 ani

Cand injurai ciobanii benzinari, sponsorii PDL, nu te gandeai mai boule ca vei vota cu ei?
Raspunde

baiatul

Acum 12 ani

sper sa cistige Cindrea , este cea mai buna alegere
Raspunde

ovidiu

Acum 12 ani

Cindrea pe cand era primar in Sibiu ori era plecat din oras, ori era la baute prin crajme. Un jeg de om asa cum era si orasul in vremea aia, jegos. Pro Johannis
Raspunde

baiatul

Acum 12 ani

atentie Ovidiu, Cindrea nu candideaza pt primarie ,este candidatul usl pt consiliul judetean
Raspunde

pt. ovidiu

Acum 12 ani

ba, Bula, Cindrea nu a fost niciodata primar! sa ma chish in nasul tau de sas prost! si in al lui Johannis, ca sa nu zici ca tin cu el!
Raspunde

radu

Acum 12 ani

Cindrea nu o sa ajunga nicioadata presedinte al CJ. M-am satuarat de toti comunistii si impostorii.
Raspunde

Apollo

Acum 12 ani

Cindrea e singura solutie...Bottesh e no name dupa 4 ani de mandat
Raspunde

socialistul

Acum 12 ani

Domnul Tuluc are experienta necesara si poate fi o solutie pentru functia de Primar la Sibiu sau pentru cea de Presedinte al Consiliului Judetean
Raspunde

@ socialistul

Acum 12 ani

pe moldoveanul \"Domn Tuluc\" nu-l voteaza nimeni primar!!! poate la el in Moldova...
Raspunde

Cindrea Presedinte la CJ!

Acum 12 ani

Cindrea Presedinte la CJ!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus