Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Rezultate Bac 2011: Promovabilitate de 21 la suta

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, în judeţul Sibiu, este de 21,95 la sută, elevii nemulţumiţi de notele obţinute putând depune contestaţii duminică după-amiază, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar al judeţului Sibiu , Constantin Gorun, la a doua sesiune a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.912 elevi din întreg judeţul Sibiu, dintre care au fost prezenţi în sălile de examen doar 1.567.
În urma evaluării lucrărilor acestor elevi procentul de promovabilitate este de 21,95, comparabil cu cel din anul trecut, când a fost tot în jur de 30 de procente. 
Rezultatele reflectă gradul de pregărire a elevilor",a declarat, duminică, Constantin Gorun.
Potrivit acestuia, duminică, între orele 16.00 şi 20.00, elevii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii.
În judeţul Sibiu, pe parcursul probelor scrise patru elevi au fost eliminaţi, unul pentru că a fost prins copiind, iar trei pentru că au folosit telefoanele mobile în sălile de examen.
La sesiunea din vară a examenului de bacalaureat, promovabilitatea în judeţul Sibiu a fost de 53,32 la sută, peste media pe ţară.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus