Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Sibiul are de acum un Centru de Coordonare și Conducere a Intervenției, condus de prefect și șeful ISU

Sibiul are de acum un Centru de Coordonare și Conducere a Intervenției, condus de prefect și șeful ISU

La nivelul județului Sibiu a fost amenajat și operaționalizat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, din dispoziția secretarului de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Centrul este amenajat la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), sub coordonarea prefectului județului Sibiu, Mircea Crețu și a inspectorului șef al ISU Sibiu, colonel Laurențiu Cosmin Balcu.

Instituțiile cu atribuții în gestionarea epidemiilor, prin specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Poliție, Inspectoratului de Jandarmi, Consiliului Județean, Serviciului de Ambulanță, Direcției de Sănătate Publică si Inspectoratului Școlar, monitorizează permanent situația la nivel județean.

De asemenea, în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției au fost operaționalizate două numere de telefon la care cetățenii județului Sibiu pot obține informații referitoare la modul de comportare în vederea prevenirii răspândirii virusului: 0269-211254 și 0269-216103.

Totodată, de la nivelul centrului, se ține permanent legătura cu persoanele pentru care s-a dispus carantinarea sau izolarea la domiciliu, iar acestora li s-a pus la dispoziție o linie telefonică dedicată în vederea comunicării și soluționării problemelor pe care le întâmpină. Reamintim tuturor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus