Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

ZF: Drumul posetei Louis Vuitton din Cisnadie si Avrig pana la Mariott in Bucuresti

Ziarul Financiar scrie astăzi că afacerile gigantului francez Louis Vuitton în România s-au apropiat de 100 de milioane de lei anul trecut, fiind în creştere cu 26% comparativ cu 2009.

Francezii deţin în România atât un magazin cât şi două unităţi de producţie în judeţul Sibiu.

Compania Louis Vuitton Romania SRL, care operează magazinul Louis Vuitton, a vândut genţi, încălţăminte şi accesorii de 19,8 mil. lei (4,7 mil. euro) anul trecut, faţă de 18,4 mil. lei în 2009, primul an de prezenţă integrală la nivel local, potrivit datelor raportate Registrului Comerţului. Compania este deţinută de Louis Vuitton Malletier SA din Franţa.

Magazinul de 130 de metri pătraţi, deschis la parterul hotelului Marriott, a obţinut de asemenea profit de 3,3 mil. lei (0,8 mil. euro) în 2010, dublu faţă de anul anterior. Compania nu a făcut comentarii pe marginea acestui subiect.

Citeşte mai multe despre afacerile Luis Vuitton în România aici.

Foto: The Purse Page

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

callas

Acum 12 ani

Ca romanii sunt snobi si cumpara in prostie lucruri scumpe de marca, nu e nimic nou. Iar suma nu e deloc impresionanta cand te gandesti ca o tasca de transport pentru pisica costa in jur de 1500 de euro. Interesant ar fi fost de aflat cum merg unitatile de productie Vuitton, cat s-a investit, cati angajati au, cum sunt platiti, de unde vine materia prima, aspectele ecologice, etc.
Raspunde

marin

Acum 12 ani

Nu exista nici o legatura intre titlu si articol. Ati preluat informatia de pe agentiile de presa si i-ati pus un nume..... asta nu este jurnalism.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus