Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Training despre dezvoltarea antreprenoriala la Sibiu

Universitatea ”Petre Andrei” din Iași implementează în perioada decembrie 2008 - noiembrie 2011, în Regiunea NordEst, proiectul strategic ”Cooperare Regională pentru Excelență Antreprenorială” (CREA). În această etapă a proiectului universitatea va organiza un training la Sibiu, care se adreseză tuturor membrilor Pactului Regional pentru Ocupare și Incluziune Socială din Regiunea Centru, precum și altor instituții și organizații interesate de problematica dezvoltării antreprenoriale.

Proiectul vizează creşterea competitivităţii, performanţei şi profitabilităţii prin implementarea de activităţi de sprijin, ghidare, consultanţă şi activităţi de formare profesională noi, inovative, pentru întreprinzători.

Finanțarea este asigurată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Training-ul se va desfăşura miercuri, 7 septembrie, între orele 10.00-18.00, la Hotel APOLLO HERMANNSTADT.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus