Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Tribunalul Bucuresti decide maine daca PDL se diolva

Tribunalul Municipiului Bucureşti a luat astăzi în discuţie cererea de dizolvare a PDL, dar a amânat pronunţarea pentru ziua de vineri. Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a recunoscut că el a fost cel care a uitat să depună actele la timp, informează evz.ro.
Procesul a fost intentat de preşedintele Partidului Democrat, Viorel Rînghilescu. Acesta cere radierea PDL din Registrul Partidelor Politice pe motiv că formaţiunea nu a depus la Tribunalul Bucureşti, în termenul legal, modificările aduse la Statutul partidului, cu prilejul congresului partidului din mai. Acesta a motivat că, potrivit legii partidelor politice, orice modificare a Statutului şi programului unui partid se comunică, în mod obligatoriu, Tribunalului Bucureşti în termen de 30 de zile. Ulterior, pe baza acestei plângeri, USL a cerut la rândul său Procurorului General, Laura Codruţa Kovesi, să radieze PDL din registrul partidelor politice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

cri

Acum 11 ani

\"dizolva\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus