Joi,
28.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

Cadouri pentru 1500 de participanti la "Let’s do it Romania" in Sibiu

Compania Marquardt Sibiu s-a alăturat campaniei de curăţare a judeţului Sibiu, susţinând financiar cel mai mare proiect de implicare socială din ţară, “Let’s do it, Romania!”.

„Marquardt şi “Let’s do it, Romania! au pregătit o mică surpriză primilor 1500 de voluntari ce se vor prezenta în Ziua de Curăţenie Naţionala, 24 septembrie, la Sala Transilvania, punctul de înscriere al voluntarilor pentru Municipiul Sibiu”, au anunţat organizatorii campaniei.

Compania Marquardt – fondată în 1925 în Germania s-a dezvoltat în decursul anilor într-un concern internaţional, producător de componente în domeniul automotive.

Marquardt Sibiu produce sisteme electronice şi electromecanice ce sunt apoi integrate în autoturisme, în principal în cele din segmentul de lux, ale producatorilor: Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes Benz, Porsche, Peugeot – Citroen, Rolls – Royce.

Grupul Marquardt este prezent în Germania, Franţa, Elveţia, SUA, Tunisia, China, India şi Mexic.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus