Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Infrangere si pentru medieseni. Astra Ploiesti– Gaz Metan: 2-0

Etapa a șaptea a fost una neagră pentru cele două echipe sibiene. După Voința Sibiu, care a pierdut acasă în fața Oțelului Galați, și Gazul a pierdut partida disputată în Liga I, de data aceasta, în deplasarea de la Astra Ploiești.

Prahovenii au început mai bine partida și au continuat să pună presiune pe medieșeni pe tot parcursul meciului. Udoji și Băjenaru au fost primii care și-au încercat norocul cu șuturi din afara careului, dar tabela a rămas neschimbată până în minutul 29. Faza primului gol a fost una deosebită, născută după un un-doi rapid între Strătilă și Takayuki, Strătilă a continuat cu un dribiling în fața lui Lazăr, după care a înscris la colțul lung. Medieșenii începeau să-și revină, iar Bawab rata două ocazii bune în minutele 35 și 36. Prima ocazie a reprizei secunde a venit abia în minutul 56, când portarul ploieștenilor a scos de pe linia porții șutul lui Ciprian Petre. O altă fază notabilă s-a petrecut în minutul 75, când Băjenaru putea să tranșeze soarta partidei, dar a trimis milimetric pe lângă poartă din marginea careului. Bud a avut ocazia finalului de partidă, dar Silviu Lung și-a salvat echipa, când a reușit să devieze cu vârful degetelor mingea lobată de CFR-istul Bud. În minutul 90 vine și cel de-al dolea gol al partidei, înscris de Fatai printr-un șut la colțul scurt, dintr-un unghi aproape imposibil. După meci, Astra a urcat pe locul șase, pe când medieșenii sunt abia pe locul 11.

Echipe de start:

ASTRA (4-4-1-1): S. Lung Jr. – Mățel, Goian, B. Miguel, J. Morais - Strătilă, Takayuki, N'Doye, Udoji - Băjenaru - Miranda

Rezerve: C. Lungu, Gaman, Tiganasu, Stan, Mihalache, Fatai, C. Matei

GAZ METAN (4-4-2): Pleșca - R. Zaharia, Fl. Lazăr, Vukadinovici, Frăsinescu - Hoban, Cr. Todea, Breeveld, C. Petre - Bawab, Bud

Rezerve: Vîtca, Bozeşan, Buzean, D. Roman, Pîrvulescu, Ciucă, R. Miclea

Arbitru: R. Petrescu (București). Asistenți: St. Slabu (Brașov), V. Avram (București)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus