Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Un milion de la Guvern si “Faust" merge la Bruxelles si in Germania

Guvernul a decis, în şedinţa de miercuri, alocarea unui milion de lei Ministerului Culturii pentru susţinerea organizării şi prezentării la Bruxelles, cu ocazia Consiliului European de Toamnă, precum şi la Bochum, în Germania, a spectacolului ''Faust'' al Teatrului Naţional ''Radu Stanca'' din Sibiu, în regia lui Silviu Purcărete, a anunţat, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

"La Bruxelles, spectacolul va fi inclus în seria de acţiuni culturale care se vor desfăşura cu prilejul Consiliului European de Toamnă, eveniment la care au fost invitaţi să participe şefi ai statelor membre, membri ai Parlamentului European şi Comisiei Europene", a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

În total, în perioada 14 octombrie - 3 noiembrie a.c., vor fi organizate 8 reprezentanţii ale spectacolului la Bruxelles şi Bochum.

Spectacolul ''Faust'' este cel mai mare proiect realizat de Teatrul Naţional ''Radu Stanca'' în cadrul programului Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007, primind şi mai multe premii naţionale şi internaţionale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus