Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Scandia Food mareste capacitatea de productie

Fabrica ridicată în cartierul Gușterița de către cei de la Scandia Food își va mări capacitatea de producție la 70 de tone de produs finit pe zi. Sporirea producției va fi făcută prin transferul unor linii de producție aflate în prezent în spațiile ”tradiționale” de pe strada Morii, unde capacitatea de producție a Scandia Food este de 52 de tone de produs finit în fiecare zi. Liniile de producție vor fi amenajate în spații deja existente.
Cei de la Scandia – care în 2010 a devenit Scandia Food – au început încă din 2008 o serie de investiții pentru mărirea capacității de producție, programul fiind încheiat anul trecut, după ce au fost cheltuite 40 de milioane de euro.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Scandia Food

Vizualizari: 308

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

vovo

Acum 12 ani

bravo skandia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus