Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Tinerii liberali organizeaza marsul bunului simt

150 de tineri liberali vor mărșălui sâmbătă în Sibiu pentru a manifesta pentru bunul simț în politica națională și în societatea românească. Marșul are stabilit traseul Calea Dumbrăvii - Piața Aurel Vlaicu - B-dul Mihai Viteazu - Calea Dumbrăvii - Piața Unirii - Nicolae Bălcescu - Piața Mare și se va încheia cu înmânarea unei scrisori prefectului Sibiului prin care tinerii liberali își exprimă dezacordul față de regionalizarea României. ”Avem redactată o scrisoare deschisă adresată Guvernului, ce va fi înmânată prefectului județului. În această scrisoare ne exprimăm dezacordul față de propunerea de desființare a județului Sibiu și față de lipsa de reacție a parlamentarilor sibieni legat de acest subiect”, a declarat unul din organizatorii acțiunii, Răzvan Pop.
La marș sunt invitați toți sibieni doritori de normalitate. ”Tinerii liberali din Sibiu, vă invită cu prietenie la o încercare destoinică de manifestare a bunului simț în politica națională și în societatea românească. Nu întâmplător, punctul de pornire al acestui demers este inima țării, orașul Sibiu. Astfel ca, Sibiul va găzdui manifestarea ce va lua forma unui "Marș al politeții și al bunului simț", prilej de răgaz în tumultul politic al vremii”, susțin liberalii într-un comunicat de presă.
Organizatorii spun că va fi un marș al tăcerii, în care participanții nu vor avea scandări.
Marșul va porni sâmbătă, 15 octombrie 2011, la orele 13, punctul de pornire fiind Calea Dumbrăvii (Universitatea Alma Mater), urmând traversarea Pieței Aurel Vlaicu și parcurgerea Bulevardului Mihai Viteazu în ambele sensuri, cu întoarcerea pe Calea Dumbrăvii , strada ce va fi parcursă până în apropiere de Piața Unirii. Traseul urmeaza intrarea in spatiul istoric al Sibiului prin Bulevardul Nicolae Bălcescu și parcurgerea acestuia cu un popas în Piata Mare, unde traseul se încheie.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

gica

Acum 10 ani

sunteti varza cocalarilor....stiti ce inseamna regionalizare ? REGIONALIZARE = Reducere cheltuieli si birocratie. Informati-va inainte sa faceti prostii. PRO Regionalizare
Raspunde

@gica

Acum 10 ani

NU neaparat inseamna scaderea cheltuielilor... Amintiti-va de propunerea UDMR cu regiunile si macro-regiunile... Aia clar aducea costuri in plus...
Raspunde

magog

Acum 10 ani

Sibiul nu trebuie sa dispara, are o istorie, o infrasctructura.....numai comunistii (vechi si noi) ne includ in Brasov. Bravo lor de idee!!!!
Raspunde

bes

Acum 10 ani

@gica: Si eu sunt pentru regionalizare atata timp cat este facuta cu cap. Ai vazut tu un studiu facut pentru treaba asta? Eu nu. Care sunt implicatiile comasarii judetului Sibiu cu jud. Brasov, Mures etc.? Exista un sistem de ghiseu unic implementat(virtual si fizic) astfel incat sa nu fiu nevoit sa merg pana in capitala regiunii pentru a obtine cateva acte? Care este planul de dezvoltare al provinciei? Deconcentratele se vor afla doar in capitala sau raman ca si acum? Ce sume se economisesc prin regionalizare? s.a.m.d. Nu ni se spune nimic sau pur si simplu nici decidentii nu au habar(in lipsa unui studiu serios). Cand se prezinta planul, care o sa fie perioada pentru dezbatere publica si se va tine cont de parerile noastre(dupa cum functioneaza in momentul de fata aceasta tara cel mai probabil ca nu)? In fapt toata aceasta [regionalizare] este facuta in stilul tipic romanesc: hai sa o facem si o mai peticim pe parcurs, singura problema fiind ca vorbim de ceva foarte important si nimeni nu ia atitudine(cineva din C.J. declara zilele trecute ca si daca se castiga procesul impotriva Prefecturii nu este sigur ca au sa tina un referendum). In concluzie, ma bucur ca liberalii s-au gandit la acest mars pentru a aduce in actualitate aceasta problema.
Raspunde

ba gica

Acum 10 ani

scazi cheltuielile statului pe cheltuiala cetateanului? alt avantaj nu ai?
Raspunde

Diogene

Acum 10 ani

Sibiul nu trebuie sa dispara !
Raspunde

@gica trompeta PDL-ului

Acum 10 ani

Ba pupincuristule, cocalar sunt cei din familia ta care te-a crescut. Nesimtitule!!!! Specie de imbecil ce esti!!! Daca asta ai inteles tu ca se doreste.
Raspunde

Lucian

Acum 10 ani

Eu cred ca cei care injura nu au destule argumente pentru sustinerea punctului de vedere.E rusinos ! Daca esti PDL-ist nu e nici o problema suntem obisnuiti sa injurati ! Aici e Turnul Sfatului,sfatul meu e sa ai putin bun simt !
Raspunde

mama

Acum 10 ani

Felicit tineretul PNL ca aduce in prim-plan BUNUL SIMT si REGIONALIZAREA , doua teme care ar trebui mai des dezbatute !
Raspunde

Filip

Acum 10 ani

Distinsului domn cu inclinatii PDL-iste ii urez sa aiba parte de un viitor la fel de negru si incetosat precum ultimii ani de guvernare PDL. ( asta nu din rautate , ci pur si simplu vad ca asta doreste ) . Personal (si cred ca sunt in asentimentul majoritatii ) , imi doresc , ca intr-un viitor relativ scurt , sa imi intreb prietenii , concetatenii \" Oare mai exista PDL ?\" iar acestia sa imi raspunda \" Ce e PDL ? Nu am auzit niciodata de PDL \". Spun DA unei Romanii caracterizata de bun simt , si spun NU regionalizarii . Sibiul trebuie sa ramana Sibiu .
Raspunde

csaba

Acum 10 ani

romanii sa suge pulla la ungur si la germani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus