Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Cursuri de formare pentru femeile din Sibiu si Mures

Femeile din județele Sibiu și Mureș pot urma gratuit o serie de cursuri de recalificare, în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene al Asociației Femeilor și Familiilor din Mediul Rural. Cursurile au început în 15 octombrie la Centrul de Suport din comuna Valea Viilor. Femeile se pot califica sau recalifica în meserii precum bucătar, frizer, florar decorator, administrator pensiune turistică, inspector resurse umane, lucrător în comerţ și lucrător în industria textilă. Centrul, deschis în septembrie 2010, oferă gratuit şi servicii de informare, instruire şi orientare profesională pentru femeile din localităţi rurale ale judeţelor Sibiu și Mureș. Femeile care vin la acest Centru primesc consiliere profesională, sprijin în vederea obţinerii unui loc de muncă, informaţii practice despre pregătirea unui CV, sfaturi privind participarea la interviuri de angajare. Până la finalul proiectului, peste 500 de femei vor finaliza cursuri de formare în aceste meserii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Magda

Acum 11 ani

Inchipuitule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus